AtıyorumÖnerebileceğiniz ucuz ve güvenli bir key sitesi var mıdır?
Önerebileceğiniz ucuz ve güvenli bir key sitesi var mıdır?
Mak key olmadığından eminmisiniz hocam.Atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
⭐Anlık | Windows 10/11 Pro Key + Sorunsuz⭐ - 2761010 | İtemsatış
Ömür Boyu Garanti Kesintisiz Destek ve SebastianShop Güvencesiyle!Wındows'u Etkinleştir Yazwww.itemsatis.com
OEM key sınırsız ve sıkıntı olduğunda destek oluyorlar
11 hocam zaten OEM keyMak key olmadığından eminmisiniz hocam.
Birde Windows 11 Pro Key'i olursa daha çok sevinirim zira Windows 12'de de kullanmak istiyorum.
11 değil hocam açıklamada 10 yazıyor.11 hocam zaten OEM key
Ben ptt awmden alıyorum hep 0 sorun. Ayrıca office360 da beraberinde oluyor. Sürekli başka bilgisayarlara kurulum yapıyorum. Alabilirsin oradanÖnerebileceğiniz ucuz ve güvenli bir key sitesi var mıdır?
Hocam o mecburi ikisinden birini yazmak zorunda 11 pro key diyorum ben aldım yalan borcum yok11 değil hocam açıklamada 10 yazıyor.
Biladerim Microsoft un dışındaki her lisans sahtedir ve geçerli bir süre içinde tekrar Windows'u etkinleştir yazısı alacaksın bana kalırsa 6 ayda bir yada 1 senede bir orjinalliği yapıp kaldırmak daha mantıklı geliyor ben sağlam lisanstan 1000 tl ye OEM aldım keşke almasaydımÖnerebileceğiniz ucuz ve güvenli bir key sitesi var mıdır?
yanlış bilgi. 10 yılı geçkindir hep lisans alırım sitelerden yeni pc aldıkça, daha bi tanesi lisans hatasi vermedi.Biladerim Microsoft un dışındaki her lisans sahtedir ve geçerli bir süre içinde tekrar Windows'u etkinleştir yazısı alacaksın bana kalırsa 6 ayda bir yada 1 senede bir orjinalliği yapıp kaldırmak daha mantıklı geliyor ben sağlam lisanstan 1000 tl ye OEM aldım keşke almasaydım
Bende öyle aldım 5 yıldır key kullanmıyorum 4 kere format attım kendimde burdan aldım https://www.itemsatis.com/isletim-sistemleri/anlik-windows-10-11-pro-key-sorunsuz-2761010.htmlkeyler bir kere aktivasyon olduktan sonra zaten anakartına islendigi icin, bir daha ihtiyacın olmayacak.
yanlış bilgi. 10 yılı geçkindir hep lisans alırım sitelerden yeni pc aldıkça, daha bi tanesi lisans hatasi vermedi.
keyler bir kere aktivasyon olduktan sonra zaten anakartına islendigi icin, bir daha ihtiyacın olmayacak.
yanlış bilgi. 10 yılı geçkindir hep lisans alırım sitelerden yeni pc aldıkça, daha bi tanesi lisans hatasi vermed
Yaşadığım sorunu izah ettim hele hele sağlam lisanstan alınmaması gerektiğini söyledimkeyler bir kere aktivasyon olduktan sonra zaten anakartına islendigi icin, bir daha ihtiyacın olmayacak.
yanlış bilgi. 10 yılı geçkindir hep lisans alırım sitelerden yeni pc aldıkça, daha bi tanesi lisans hatasi vermedi.
arkadaşım, normal lisans kodunla lisansladıktan sonra cpu kullanımı ????Yaşadığım sorunu izah ettim hele hele sağlam lisanstan alınmaması gerektiğini söyledim
Yanlış bilgi diyorsun git al ucuza normal bi siteden sonra CPU kullanımın 100 lere çıksın![]()
Şimdi güzel dostum o konuda bi bilgim yok belki benden daha bilgilisin sağ ol ben sadece kaç defa aldım sorun yaşadım yoksa pc teknik işleri bizden sorulur yazılımsal konuda bişey diyemem maksat muhabbet olsun kankam bu kutsal mekanda <3arkadaşım, normal lisans kodunla lisansladıktan sonra cpu kullanımı ????
sana sanırım, kms sunucu adresi, dosya vs mi açtırdılar?yoksa mantık dışı bir noktadasın.