Neler Yeni

Windows 11 Pro Key önerisi

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak
Önerebileceğiniz ucuz ve güvenli bir key sitesi var mıdır?
Atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

OEM key sınırsız ve sıkıntı olduğunda destek oluyorlar

wrss

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Atıyorum

OEM key sınırsız ve sıkıntı olduğunda destek oluyorlar
Mak key olmadığından eminmisiniz hocam.
Birde Windows 11 Pro Key'i olursa daha çok sevinirim zira Windows 12'de de kullanmak istiyorum.

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak
Mak key olmadığından eminmisiniz hocam.
Birde Windows 11 Pro Key'i olursa daha çok sevinirim zira Windows 12'de de kullanmak istiyorum.
11 hocam zaten OEM key

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Ben ptt awmden alıyorum hep 0 sorun. Ayrıca office360 da beraberinde oluyor. Sürekli başka bilgisayarlara kurulum yapıyorum. Alabilirsin oradan

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
YAKUP HAN POLAT
Biladerim Microsoft un dışındaki her lisans sahtedir ve geçerli bir süre içinde tekrar Windows'u etkinleştir yazısı alacaksın bana kalırsa 6 ayda bir yada 1 senede bir orjinalliği yapıp kaldırmak daha mantıklı geliyor ben sağlam lisanstan 1000 tl ye OEM aldım keşke almasaydım

Riqel

80+
keyler bir kere aktivasyon olduktan sonra zaten anakartına islendigi icin, bir daha ihtiyacın olmayacak.

Biladerim Microsoft un dışındaki her lisans sahtedir ve geçerli bir süre içinde tekrar Windows'u etkinleştir yazısı alacaksın bana kalırsa 6 ayda bir yada 1 senede bir orjinalliği yapıp kaldırmak daha mantıklı geliyor ben sağlam lisanstan 1000 tl ye OEM aldım keşke almasaydım
yanlış bilgi. 10 yılı geçkindir hep lisans alırım sitelerden yeni pc aldıkça, daha bi tanesi lisans hatasi vermedi.

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak
keyler bir kere aktivasyon olduktan sonra zaten anakartına islendigi icin, bir daha ihtiyacın olmayacak.

yanlış bilgi. 10 yılı geçkindir hep lisans alırım sitelerden yeni pc aldıkça, daha bi tanesi lisans hatasi vermedi.
Bende öyle aldım 5 yıldır key kullanmıyorum 4 kere format attım kendimde burdan aldım https://www.itemsatis.com/isletim-sistemleri/anlik-windows-10-11-pro-key-sorunsuz-2761010.html

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
YAKUP HAN POLAT

yanlış bilgi. 10 yılı geçkindir hep lisans alırım sitelerden yeni pc aldıkça, daha bi tanesi lisans hatasi vermed

Yaşadığım sorunu izah ettim hele hele sağlam lisanstan alınmaması gerektiğini söyledim
Yanlış bilgi diyorsun git al ucuza normal bi siteden sonra CPU kullanımın 100 lere çıksın :)

Riqel

80+
Yaşadığım sorunu izah ettim hele hele sağlam lisanstan alınmaması gerektiğini söyledim
Yanlış bilgi diyorsun git al ucuza normal bi siteden sonra CPU kullanımın 100 lere çıksın :)
arkadaşım, normal lisans kodunla lisansladıktan sonra cpu kullanımı ????
sana sanırım, kms sunucu adresi, dosya vs mi açtırdılar? :) yoksa mantık dışı bir noktadasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
YAKUP HAN POLAT
arkadaşım, normal lisans kodunla lisansladıktan sonra cpu kullanımı ????
sana sanırım, kms sunucu adresi, dosya vs mi açtırdılar? :) yoksa mantık dışı bir noktadasın.
Şimdi güzel dostum o konuda bi bilgim yok belki benden daha bilgilisin sağ ol ben sadece kaç defa aldım sorun yaşadım yoksa pc teknik işleri bizden sorulur yazılımsal konuda bişey diyemem maksat muhabbet olsun kankam bu kutsal mekanda <3

Top Bottom