Neler Yeni

Windows 11 PRO kurulum sonrası

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahir
Arkadaşlar selam, windows 11 kurulumundan sonra driver falan kurmam gerekiyor mu? Aygıt yöneticisine baktığım zaman kurulmamış (ünlem işareti) olan bir şey görünmüyor.

K1Y0H1M3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Batın Rasim Dikoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/k1y0h1m3/
Steam
https://steamcommunity.com/id/K1Y0H1M3/
Twitter
batrasoglu
Facebook
K1Y0H1M3
Discord
@k1y0h1m3
YouTube
K1Y0H1M3 - Batın Rasim Dikoğlu
Windows 8 ve üzeri işletim sistemleri internete bağlandığı an donanımların sağlıklı çalışması için gerekli temel sürücüleri kuruyor. Ama yinede kendi spesifik driverleri olan donanımlar var. Faren, klavyen veya kulaklığın güncel modeller ise illaki kendi destek uygulamaları vardır. Ekran kartı olarakta dediğim gibi windows sadece temel sürücüleri indiriyor yinede sitesine gidip güncel sürücüleri kurman gerekir.

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Eray Altınordu
Windows güncelleme başka bulmayana kadar güncellemeyi denetleye bas, chipset sürücünü indir, ekran kartı sürücünü indir başka bir şey yapmana gerek yok

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 8 ve üzeri işletim sistemleri internete bağlandığı an donanımların sağlıklı çalışması için gerekli temel sürücüleri kuruyor. Ama yinede kendi spesifik driverleri olan donanımlar var. Faren, klavyen veya kulaklığın güncel modeller ise illaki kendi destek uygulamaları vardır. Ekran kartı olarakta dediğim gibi windows sadece temel sürücüleri indiriyor yinede sitesine gidip güncel sürücüleri kurman gerekir.
Fare klavye falan şuan için yok hocam laptop kullanıyorum dediğim gibi kurulum sonrası ekran kartı falan da kurulu görünüyordu da yine de laptopun sitesinde ne varsa hepsini yükledim yine de temiz bir kurulum yapıp herşeyi windowsa mı bıraksam daha mı iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows güncelleme başka bulmayana kadar güncellemeyi denetleye bas, chipset sürücünü indir, ekran kartı sürücünü indir başka bir şey yapmana gerek yok
Windows güncelleme kısmında bir şey kalmamıştı da laptopun sitesinde de ne varsa kurdum ekstra olarak temiz bir kurulum yapıp sadece chipset ve ekran kartı sürücüsü indirmem daha mı iyi olur?

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Eray Altınordu
Fare klavye falan şuan için yok hocam laptop kullanıyorum dediğim gibi kurulum sonrası ekran kartı falan da kurulu görünüyordu da yine de laptopun sitesinde ne varsa hepsini yükledim yine de temiz bir kurulum yapıp herşeyi windowsa mı bıraksam daha mı iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows güncelleme kısmında bir şey kalmamıştı da laptopun sitesinde de ne varsa kurdum ekstra olarak temiz bir kurulum yapıp sadece chipset ve ekran kartı sürücüsü indirmem daha mı iyi olur?
önemli olanlar chipset ve ekran kartı sürücüsü onları indirdiysen sıkıntı yok. diğerleri kendi isteğine bağlı temiz kuruluma gerek yok bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,981
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom