Fare klavye falan şuan için yok hocam laptop kullanıyorum dediğim gibi kurulum sonrası ekran kartı falan da kurulu görünüyordu da yine de laptopun sitesinde ne varsa hepsini yükledim yine de temiz bir kurulum yapıp herşeyi windowsa mı bıraksam daha mı iyi olurWindows 8 ve üzeri işletim sistemleri internete bağlandığı an donanımların sağlıklı çalışması için gerekli temel sürücüleri kuruyor. Ama yinede kendi spesifik driverleri olan donanımlar var. Faren, klavyen veya kulaklığın güncel modeller ise illaki kendi destek uygulamaları vardır. Ekran kartı olarakta dediğim gibi windows sadece temel sürücüleri indiriyor yinede sitesine gidip güncel sürücüleri kurman gerekir.
Windows güncelleme kısmında bir şey kalmamıştı da laptopun sitesinde de ne varsa kurdum ekstra olarak temiz bir kurulum yapıp sadece chipset ve ekran kartı sürücüsü indirmem daha mı iyi olur?Windows güncelleme başka bulmayana kadar güncellemeyi denetleye bas, chipset sürücünü indir, ekran kartı sürücünü indir başka bir şey yapmana gerek yok
önemli olanlar chipset ve ekran kartı sürücüsü onları indirdiysen sıkıntı yok. diğerleri kendi isteğine bağlı temiz kuruluma gerek yok benceFare klavye falan şuan için yok hocam laptop kullanıyorum dediğim gibi kurulum sonrası ekran kartı falan da kurulu görünüyordu da yine de laptopun sitesinde ne varsa hepsini yükledim yine de temiz bir kurulum yapıp herşeyi windowsa mı bıraksam daha mı iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows güncelleme kısmında bir şey kalmamıştı da laptopun sitesinde de ne varsa kurdum ekstra olarak temiz bir kurulum yapıp sadece chipset ve ekran kartı sürücüsü indirmem daha mı iyi olur?
Tamamdır teşekkür ederim.önemli olanlar chipset ve ekran kartı sürücüsü onları indirdiysen sıkıntı yok. diğerleri kendi isteğine bağlı temiz kuruluma gerek yok bence