Windows 11 pro sorunu NOLUR YARDIM EDIN

Koboyoki

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar yalvarırım yardım edin aptallık yaptım yeni aldığım hazır sistemime gidip windowsa para vermemek için bi şey yaptım bi yt videosuna göre hareket ettim arkadaşım bilgilerimin çalınacagini cs envanterimin bosaltilacagini söyledi nolur yardim edin bu video ne amaçlı lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yardım ederseniz çok mutlu olurum bisey olurmu bilgisayarıma mining yapilirmi bilgilerim calinirmi

Videodakini yaptıysan bir şey olmaz.

Başka şeyler yaptıysan bilemiyorum :kekw:

Bir de bu kadar seni şüpheye düşürecek, ciddili korkutacak arkadaşların varsa, hafiften kendini onlardan uzaklaştır.

İleride bilgisayar üzerinde yapmak istediğin ama şüphe duyduğun bir şey varsa buraya paylaş. Yardımcı olmaya çalışırız.

Videodakini yaptıysan bir şey olmaz.

Başka şeyler yaptıysan bilemiyorum :kekw:

Bir de bu kadar seni şüpheye düşürecek, ciddili korkutacak arkadaşların varsa, hafiften kendini onlardan uzaklaştır.

İleride bilgisayar üzerinde yapmak istediğin ama şüphe duyduğun bir şey varsa buraya paylaş. Yardımcı olmaya çalışırız.
Başka bisey yapmadim incehesaptan aldığım sisteme bunu yaptım ama sonra korktum

Link ne linki belli değil neden böyle bir şey yaptın etkinleştirmeden kullanan çok kişi var
Arkadaşlar yalvarırım yardım edin aptallık yaptım yeni aldığım hazır sistemime gidip windowsa para vermemek için bi şey yaptım bi yt videosuna göre hareket ettim arkadaşım bilgilerimin çalınacagini cs envanterimin bosaltilacagini söyledi nolur yardim edin bu video ne amaçlı lütfen

Arkadaşlar yardım ederseniz çok mutlu olurum bisey olurmu bilgisayarıma mining yapilirmi bilgilerim calinirmi

Hocam bisey olmaz dedi üstteki arkadaş ne yapmamı onerirsiniz ben biraz malım yeni başladım özür dilerim
Özür dilenicek bir şey yapmadın sakin ol öncelikle

İçin rahatlayacaksa sistemide yeni almışsın bir şey yüklü olmadığnı varsayarak formatla

İçin rahatlayacaksa sistemide yeni almışsın bir şey yüklü olmadığnı varsayarak formatla
Bisey yüklü değil cs lol sadece geçermi ? Ne olduysa bilgisayara

Bu böyle anakarta falan yüklenen bisey değil dimi mining programı falan

Hocam bisey olmaz dedi üstteki arkadaş ne yapmamı onerirsiniz ben biraz malım yeni başladım özür dilerim
Milyonlarca insanın yaptığı bir şey bu yöntemle aktif etme. Hiçbir şey olmaz, merak etme. Kullanmaya devam.

sistemde anormaş bi sorun çıkmadıysa kullanmaya devam et bi virüs testi yap görev yöneticisinde bilinmedik bi uygulama çalışıyormu bak kafan rahat olsun olma ihtimali yok diye biliyorum bu kodu ps ye yapıstırdın diye ama kafan rahat olur arkadaşlarındanda uzaklaş

Geri