- Reaksiyon skoru
- 224
Öncelikle Selamün Aleyküm değerli dostlar, windows 11 kurmak istiyorum fakat windows 11 pro ve windows 11 home arasındaki farkı bilmiyorum hangisini kurmalıyım?
Hocam adam farkını bilmiyorum yazmış hangisi daha iyidir yazmamış.Arkadaş da biliyordur zaten pro daha iyidir diye.Herneyse hocam soruna geleyim ,ben home kullanıyorum pro ile oyunlarda bir fark yok sadece o kadarını biliyorum pro da bir kaç program daha fazla kullanabiliyorsun sanırım yanlış bilmiyorsam.Pro daha iyidir hocam.
https://www.microsoft.com/tr-tr/windows/compare-windows-11-home-vs-pro-versions?r=1Öncelikle Selamün Aleyküm değerli dostlar, windows 11 kurmak istiyorum fakat windows 11 pro ve windows 11 home arasındaki farkı bilmiyorum hangisini kurmalıyım?
Eyvallah reisHocam adam farkını bilmiyorum yazmış hangisi daha iyidir yazmamış.Arkadaş da biliyordur zaten pro daha iyidir diye.Herneyse hocam soruna geleyim ,ben home kullanıyorum pro ile oyunlarda bir fark yok sadece o kadarını biliyorum pro da bir kaç program daha fazla kullanabiliyorsun sanırım yanlış bilmiyorsam.
Eyvallah knkhttps://www.microsoft.com/tr-tr/windows/compare-windows-11-home-vs-pro-versions?r=1
Bu site yardımcı olabilir.
Depolama kaybı olacağını zannetmiyorum olsa bile 1 gb yi geçmez muhtemelenEvde kullanacağın PC için home yüklemek daha mantıklı bence. Proda ekstra özelliklerler var yukarda linkde vermişler zaten. Ama ekstraların hiç birini kullanmayacaksin zaten yok yere depolama kaybı vs oluyodur bence.
1Öncelikle Selamün Aleyküm değerli dostlar, windows 11 kurmak istiyorum fakat windows 11 pro ve windows 11 home arasındaki farkı bilmiyorum hangisini kurmalıyım?
31
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2
41
2
3
51
2