Neler Yeni

Windows 11 sıfırlama

tburak576

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Arslanalp
Arkadaşlar windows 11 kullanıcısıyım ve bilgisayarı ilk defa sıfırlayacağım. Ve driverlar da silinecek muhtemelen. nasıl yüklerim bilen lütfen yardımcı olsun. teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis
Sıfırlama formatla. Laptop ise direkt üreticinin sitesinden indirebilirsiniz. Masaüstü ise parçaların adını yazıp yanına driver yazarak bulursun. Örnek Asus prime b350 plus driver gibi

tburak576

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Arslanalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfırlama formatla. Laptop ise direkt üreticinin sitesinden indirebilirsiniz. Masaüstü ise parçaların adını yazıp yanına driver yazarak bulursun. Örnek Asus prime b350 plus driver gibi
Formatlayamam çünkü usb kullanmıyorum. Bir de ürün anahtarında sıkıntı yaşamam dimi ? Dijital lisans kullanıyorum da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Formatlayamam çünkü usb kullanmıyorum. Bir de ürün anahtarında sıkıntı yaşamam dimi ? Dijital lisans kullanıyorum da.
Sıfırlama da olmuyor galiba. Sıfırlama da format kadar etkili olmuyor mlsf. Lisansı sıfırlama sonrası kullanabilirsin.

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Formatlayınca tekrar ürün anahtarı istiyor. Aynı ürün anahtarını girebiliyorsun. Sıfırlamada ister mi bilmiyorum

tburak576

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Arslanalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Formatlayınca tekrar ürün anahtarı istiyor. Aynı ürün anahtarını girebiliyorsun. Sıfırlamada ister mi bilmiyorum
Ben bilgisayarı itopyadan aldım dijital lisans kullanılmış yani lisans anahtarımı bilmiyorum. bunun riskine girmek ne kadar mantıklı onu da bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfırlama da olmuyor galiba. Sıfırlama da format kadar etkili olmuyor mlsf. Lisansı sıfırlama sonrası kullanabilirsin.
Teşekkür ederim bilgilendirme için neyse sıfırlayıp göreceğim artık ne oluyor bitiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Ben bilgisayarı itopyadan aldım dijital lisans kullanılmış yani lisans anahtarımı bilmiyorum. bunun riskine girmek ne kadar mantıklı onu da bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim bilgilendirme için neyse sıfırlayıp göreceğim artık ne oluyor bitiyor
Cmd ile öğrenebiliyorsun galiba

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
bende onu deniyordum benimkini göstermedi

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Sıfırlamayı hiç yapmadım. Galiba dosyalarını yedekleyip geri yükleyebiliyorsun onda. Formatı 2 kere yaptım işletim sistemi dahil her şeyi kurman gerek. Sıfırdan kurarken SSD yi filanda yapılandırabiliyorsun

tburak576

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Arslanalp
Sıfırlamayı hiç yapmadım. Galiba dosyalarını yedekleyip geri yükleyebiliyorsun onda. Formatı 2 kere yaptım işletim sistemi dahil her şeyi kurman gerek. Sıfırdan kurarken SSD yi filanda yapılandırabiliyorsun
Sıfırlamada iki seçenek var gördüğüm kadarıyla 1 her şeyi komple siliyor 2 ise kendin dosyaları yedekleyip onlar silinmesin geri kalanlar silinsin diyebiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,403
Üyeler
165,813
Son üye
YaVuz555
Top Bottom