Formatlayamam çünkü usb kullanmıyorum. Bir de ürün anahtarında sıkıntı yaşamam dimi ? Dijital lisans kullanıyorum da.Sıfırlama formatla. Laptop ise direkt üreticinin sitesinden indirebilirsiniz. Masaüstü ise parçaların adını yazıp yanına driver yazarak bulursun. Örnek Asus prime b350 plus driver gibi
Sıfırlama da olmuyor galiba. Sıfırlama da format kadar etkili olmuyor mlsf. Lisansı sıfırlama sonrası kullanabilirsin.Formatlayamam çünkü usb kullanmıyorum. Bir de ürün anahtarında sıkıntı yaşamam dimi ? Dijital lisans kullanıyorum da.
Ben bilgisayarı itopyadan aldım dijital lisans kullanılmış yani lisans anahtarımı bilmiyorum. bunun riskine girmek ne kadar mantıklı onu da bilemiyorum.Formatlayınca tekrar ürün anahtarı istiyor. Aynı ürün anahtarını girebiliyorsun. Sıfırlamada ister mi bilmiyorum
Teşekkür ederim bilgilendirme için neyse sıfırlayıp göreceğim artık ne oluyor bitiyorSıfırlama da olmuyor galiba. Sıfırlama da format kadar etkili olmuyor mlsf. Lisansı sıfırlama sonrası kullanabilirsin.
Cmd ile öğrenebiliyorsun galibaBen bilgisayarı itopyadan aldım dijital lisans kullanılmış yani lisans anahtarımı bilmiyorum. bunun riskine girmek ne kadar mantıklı onu da bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim bilgilendirme için neyse sıfırlayıp göreceğim artık ne oluyor bitiyor
ona baktım şimdi evet öğrenebiliyormuşumCmd ile öğrenebiliyorsun galiba
ben denedim gösterdibende onu deniyordum benimkini göstermedi
Peki hocam sıfırlama ile format arasındaki fark ne ?bende onu deniyordum benimkini göstermedi
Sıfırlamada iki seçenek var gördüğüm kadarıyla 1 her şeyi komple siliyor 2 ise kendin dosyaları yedekleyip onlar silinmesin geri kalanlar silinsin diyebiliyorsun.Sıfırlamayı hiç yapmadım. Galiba dosyalarını yedekleyip geri yükleyebiliyorsun onda. Formatı 2 kere yaptım işletim sistemi dahil her şeyi kurman gerek. Sıfırdan kurarken SSD yi filanda yapılandırabiliyorsun