Neler Yeni

Windows 11 şifre öğrenme

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel
bilgisayarım masa üstü bilgisayar nasıl şifresini öğrene bilirim bunun için cmd den komut veya bir program varmı kırmak istemiyorum sadece şifreyi öğrenmek istiyorum veya şifreyi kırmadın nasıl pcyi açabalirim
Veya 2. Oturum açıp kendim şifre belirleye bilirmiyim yani pc yi açtığımda 2. Oturumu seçip kendi sifremi gerebilirmiiym

Shourd

80+ Gold
bilgisayarım masa üstü bilgisayar nasıl şifresini öğrene bilirim bunun için cmd den komut veya bir program varmı kırmak istemiyorum sadece şifreyi öğrenmek istiyorum veya şifreyi kırmadın nasıl pcyi açabalirim
şifreni sıfırlamaya,ı istiyormusun eğer istiyorsan defalarca hatırladığın şifreleri dene olmazsa en sonunda şifreyi sıfırla gibi bi seçenek çıkar öyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şifreni sıfırlamaya,ı istiyormusun eğer istiyorsan defalarca hatırladığın şifreleri dene olmazsa en sonunda şifreyi sıfırla gibi bi seçenek çıkar öyle yapmıştı benim ark
Öğrenemk istiyorum şifreyi babam şifre koydu yeni sistem diye sadece cumartesi ve pazar oyna diyor o yüzden 2. Oturum açmanın yolu varmı yada şifre öğrenmenin

Shourd

80+ Gold
buda okuduğum konunun linki işinize yarar umarım

Mesaj otomatik birleştirildi:

Öğrenemk istiyorum şifreyi babam şifre koydu yeni sistem diye sadece cumartesi ve pazar oyna diyor o yüzden 2. Oturum açmanın yolu varmı yada şifre öğrenmenin
o biraz ailesel bi mesela karışmak istemiyorum kusura bakmayın ebevynlerinizin verdiği bi kararın bozulmasını istemem iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,122
Üyeler
160,355
Son üye
DBMtv
Top Bottom