- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,413
Bu ISO dosyasını kurmanızı ben pek önermiyorum. Benden söylemesi 
Şuan riskli bence deBu ISO dosyasını kurmanızı ben pek önermiyorum. Benden söylemesi![]()
Microsoft tr yapmış onu. Yalan söylemişler.Microsoft geçenlerde açıklama yapmamış mıydı henüz yeni bir Windows çıkmayacak diye?
Bence bayağı saçma.Evet Windows 11 geliyor. Bunlar da sızdırılan görseller. Pek çok kişi 11 adıyla gelmeyeceğini söylemişti ama 11 olacakmış.
Yanında keylogger bedava mı (!).İSO dosyası çıkmış
Çözüldü: [Eski Sürüm] Windows 11 ISO İndirme
Bulduysan kod içinde paylaşabilirsin. Microsoft ISO dosyalarını kaldırtıyor. Torrent'ten indirebilirsiniz. Uyarı: Sızmış eski sürümdür. Yenisi için: Windows 11 Insider Preview 10.0.22000.51 - 64 Bit ISO (Türkçe) Eski sürüm...www.technopat.net
virüs nedir bilgisayara nasıl sokulurİSO dosyası çıkmış
Çözüldü: [Eski Sürüm] Windows 11 ISO İndirme
Bulduysan kod içinde paylaşabilirsin. Microsoft ISO dosyalarını kaldırtıyor. Torrent'ten indirebilirsiniz. Uyarı: Sızmış eski sürümdür. Yenisi için: Windows 11 Insider Preview 10.0.22000.51 - 64 Bit ISO (Türkçe) Eski sürüm...www.technopat.net
Sonucu söylerken etiketler misin?Bu iso dosyasını vmwareye indirip inceleyeceğim bakalım nasılmış
hocam sonuca beni etiketler misin pc yanmassa bende yükleyeyimBu iso dosyasını vmwareye indirip inceleyeceğim bakalım nasılmış
Linux Ubuntu + Windows 10 + Windows 8.1 gibi olmuş bence...Evet Windows 11 geliyor. Bunlar da sızdırılan görseller. Pek çok kişi 11 adıyla gelmeyeceğini söylemişti ama 11 olacakmış.