10 daha güzel bence böyle tasarım laptopu masaüstü gibi durmuşEvet Windows 11 geliyor. Bunlar da sızdırılan görseller. Pek çok kişi 11 adıyla gelmeyeceğini söylemişti ama 11 olacakmış.
Aynen mükemmel olmuş.Ben sanal makinede kurdum betayı.
Çok beğendim valla. Çıkar çıkmaz temiz format ile geçeceğim.
Nasıl yana aldın simgeleri ?Şu güzelliğe bakın ya
Alıntıyı görüntüle
Windows'u etkinleştirmek gerekiyor öncelikle, Ayarlar>kişiselleştir>görev çubuğu (taskbar) > en üstte bi seçenek var ona basıp 'left' tuşuna basıyorsun.Nasıl yana aldın simgeleri ?
sadece tema değişikliği var değil mi? fps farkı olmamış zaten.Ben sanal makinede kurdum betayı.
Çok beğendim valla. Çıkar çıkmaz temiz format ile geçeceğim.
Çok iyiymiş acaba W10dan geçerken W11e etkinleştirilmiş mi olacak .Windows'u etkinleştirmek gerekiyor öncelikle, Ayarlar>kişiselleştir>görev çubuğu (taskbar) > en üstte bi seçenek var ona basıp 'left' tuşuna basıyorsun.
Öyle gibi. Mesela İnternet explorer tamamen kalkmış, note pad System32 ile gelmiyor artık mağaza ile yükleniyor. Ancak şimdiden yorum yapmak doğru olmaz. Daha çok çok çok güncelleme gelecek.sadece tema değişikliği var değil mi? fps farkı olmamış zaten.
Söylentilere göre evet.Çok iyiymiş acaba W10dan geçerken W11e etkinleştirilmiş mi olacak .