Win 11 kullanıyorum gayet memnunum.Ben çıktığı zaman geçtim sistem gecikmesi ve boşta tükettiği ram miktarı win10'a göre daha iyi, işeltim sistemini sadece makyajlanmış olarak yorunmluyorlar ama win10 ile beraberinde gelen bazı gereksiz servisler mesela win11'de yok ve ssd tarafında ise win11'de ssd'ler daha iyi performans gösteriyor windows makalelerinde de var. Üstüne Registry tarafında da win11 daha iyi.
Anladım,teşekkür ederim oyun performansı hakkında bir bilginiz var mı?Ben çıktığı zaman geçtim sistem gecikmesi ve boşta tükettiği ram miktarı win10'a göre daha iyi, işeltim sistemini sadece makyajlanmış olarak yorunmluyorlar ama win10 ile beraberinde gelen bazı gereksiz servisler mesela win11'de yok ve ssd tarafında ise win11'de ssd'ler daha iyi performans gösteriyor windows makalelerinde de var. Üstüne Registry tarafında da win11 daha iyi.
bende aynı şekilde arada kaldım hocam kararsızım.bende geçmek istiyorum aslında ama stabil değil geçme win10 daha iyi diyenler oldu kararsız kaldım o yüzden
Neden stabil değil?bende geçmek istiyorum aslında ama stabil değil geçme win10 daha iyi diyenler oldu kararsız kaldım o yüzden
bug ve bu tpm vs diyorlar açıkçası pek bilgimde yok kararsız kaldım oyunda performansı düşürür mü vs vsNeden stabil değil?
Oyun performansıda kafa kafaya zaten ama youtube üzerinden bakabilirsiniz fakat kesinlikle win11 öneriyorum.Anladım,teşekkür ederim oyun performansı hakkında bir bilginiz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende aynı şekilde arada kaldım hocam kararsızım.
Arkadaşlar merhaba laptop özelliklerim i51140H Gtx 1650 16gb ram windows 11e geçilir mi sizce stabil mi şu anda tavsiye eder misiniz
Bug falan yok çıktığı an geçtim hala kullanıyorum TPM ise güvenlik ile alakalı bir şey performans yada oyunla değil.bug ve bu tpm vs diyorlar açıkçası pek bilgimde yok kararsız kaldım oyunda performansı düşürür mü vs vs