Windows 11 Standart Donanım Güvenliği Desteklenmiyor.

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle herkese iyi akşamlar Widnows 11 i yaklaşık çıktiği zamandan beri kullanmaktayım daha önce böyle bir şey olmuyordu ama bu sefer Standart Donanım Güvenliği Desteklenmiyor diye bir uyarı aldım biraz araştırma yaptım TPM 2.0 çalıştırmak gerekiyormuş TPM 2.0 çalışmasına rağmen hala bu sorun devam ediyor yardım eder misiniz

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-10-05 225944.png
    Ekran görüntüsü 2022-10-05 225944.png
    17 KB · Hit: 123
Bende de aynı sorun ilk çıktığı zamandan beri Windows 11 kullanmaktayım ama son zamanlarda Standart Donanım Güvenliği desteklenmiyor hatasını bende aldım TPM 2.0 açık olmasına rağmen siz hatayı düzeltebildiniz mi?

Yakın zamanda bilgisayarımı sıfırladım TPM 2.0 açık olmasına rağmen ayarlarda Cihaz Güvenliği kısmında Standart Donanım Güvenliği Desteklenmiyor hatasını alıyorum. Çözümü olan var mı?

Öncelikle herkese iyi akşamlar Widnows 11 i yaklaşık çıktiği zamandan beri kullanmaktayım daha önce böyle bir şey olmuyordu ama bu sefer Standart Donanım Güvenliği Desteklenmiyor diye bir uyarı aldım biraz araştırma yaptım TPM 2.0 çalıştırmak gerekiyormuş TPM 2.0 çalışmasına rağmen hala bu sorun devam ediyor yardım eder misiniz
sorunu çözebildiniz mi?

Geri