Windows 11 tanımlama

Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar 1 hafta önce yeni bir sistem dizdim
Şimdi bilgisayarı açtığımda windows bellek tanımlama aracı diye bir şey cıktı bu korkulcak bişeymi sistemi kendim dizdim birşeyi mi yanlış taktım? Acaba diye endişelerim var.

Ekler

• IMG_3514.webp
    IMG_3514.webp
    370.3 KB · Hit: 23
  • image.webp
    image.webp
    764.7 KB · Hit: 21
1 haftadır sorun yoktu canavar gibide hızlıydı 2 gündür bilgisayara oturmamıştım. Şimdi düğmeye basıp açtığımda böyle bir şey yazıyordu win11 yeni geçtim ilk kullanışım. Birde Ramleri Son iki slotlara taktım. Diğerlerinde acmadı cünki

RAMleri tarıyor. RAMlerde bozuk bölüm olup olmadığına bakıyor. RAM dizilimi değişikliğinden dolayı bu ekran çıkmış olabilir. Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Bitmesini bekleyip sonucu paylaş.

1 haftadır sorun yoktu canavar gibide hızlıydı 2 gündür bilgisayara oturmamıştım. Şimdi düğmeye basıp açtığımda böyle bir şey yazıyordu win11 yeni geçtim ilk kullanışım. Birde Ramleri Son iki slotlara taktım. Diğerlerinde acmadı cünki
Ramleri 2. ve 4. slota tak, 3 ve 4 değil önerilen kullanım biçimi bu. Yani soldaki rami bi soldaki slota kaydır. Onun haricinde şuan ram sorunu var mı diye denetliyor, bitirsin denetlemeyi, paniklik bi durum yok henüz.

şuan acıldı gayet normal ama bir sorum var ilk kurulumda o şekilde calışmamıştı vram anarkat turuncu ışığı yanmıştı şimdi düzeltsem olurmu

Arkadaşlar 1 hafta önce yeni bir sistem dizdim
Şimdi bilgisayarı açtığımda windows bellek tanımlama aracı diye bir şey cıktı bu korkulcak bişeymi sistemi kendim dizdim birşeyi mi yanlış taktım? Acaba diye endişelerim var.
takılcak bişey değil hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,152
Üyeler
184,398
Son üye
2celf
Geri