Secure bootu açtım görüntü gelmiyor dün de aynısı olduBios'da boot'u UEFI olarak ayarlaman gerekiyor. Sonra vanguardı silip tekrar yükleyeceksin. Bu 2 işlemden sonra sorun çözülüyor.
Secure boot hatası verdi sonrasında çünküSecure bootu açtım görüntü gelmiyor dün de aynısı oldu
bu tpm ayarı var tpm 2.0 felan onlar açık olsun birde tpm modu gibi bir şey var onuda tpm clear yap sorun bende böyle düzeldiSecure bootu açtım görüntü gelmiyor dün de aynısı oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Secure boot hatası verdi sonrasında çünkü
Tpm2 açık şuan bios pilini çıkarttım secure boot açınca ekran gitti yinebu tpm ayarı var tpm 2.0 felan onlar açık olsun birde tpm modu gibi bir şey var onuda tpm clear yap sorun bende böyle düzeldi
csm ayarı kapalı mıTpm2 açık şuan bios pilini çıkarttım secure boot açınca ekran gitti yine
tamam şöyle yap windows arama yerine (Hizmetler >vgc >sağ tık özellikler >başlangıc türü otomatik) kaydet çık yeniden başlat bilgisayarı birde böyle deneEvet onu kapamadan açılmıyo secure boot
Bios sıfırlandığı için OC gitti tekrar yaptım ocyi işlemciyetamam şöyle yap windows arama yerine (Hizmetler >vgc >sağ tık özellikler >başlangıc türü otomatik) kaydet çık yeniden başlat bilgisayarı birde böyle dene
tpm açıksa sorun yok dediğim hizmetler ayarını yapıp dene oyunuBios sıfırlandığı için OC gitti tekrar yaptım ocyi işlemciye
TPM açık secure boot kapalı onu açınca gidiyor ekran
şuan açıyorum oyunu dediğini denedimtpm açıksa sorun yok dediğim hizmetler ayarını yapıp dene oyunu
Düzelmeditpm açıksa sorun yok dediğim hizmetler ayarını yapıp dene oyunu
tpm clear ayarını bulamadın mı gigabyte anakartlarda tpm 2.0 ile aynı yerde değil internete yaz yerini gösteriyorlarşuan açıyorum oyunu dediğini denedim
Düzelmedi