Yardım Windows 11 Valorant VAN 31 hatası

Dusmax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,031
Arkadaşlar oyun istemcisini başlatmamı söylüyor hata fakat kapatıp açmama rağmen hala aynı şeyi diyiyor

Bios'da boot'u UEFI olarak ayarlaman gerekiyor. Sonra vanguardı silip tekrar yükleyeceksin. Bu 2 işlemden sonra sorun çözülüyor.

Bios'da boot'u UEFI olarak ayarlaman gerekiyor. Sonra vanguardı silip tekrar yükleyeceksin. Bu 2 işlemden sonra sorun çözülüyor.
Secure bootu açtım görüntü gelmiyor dün de aynısı oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Secure boot hatası verdi sonrasında çünkü

Secure boot hatası verdi sonrasında çünkü
bu tpm ayarı var tpm 2.0 felan onlar açık olsun birde tpm modu gibi bir şey var onuda tpm clear yap sorun bende böyle düzeldi

bu tpm ayarı var tpm 2.0 felan onlar açık olsun birde tpm modu gibi bir şey var onuda tpm clear yap sorun bende böyle düzeldi
Tpm2 açık şuan bios pilini çıkarttım secure boot açınca ekran gitti yine

Evet onu kapamadan açılmıyo secure boot
tamam şöyle yap windows arama yerine (Hizmetler >vgc >sağ tık özellikler >başlangıc türü otomatik) kaydet çık yeniden başlat bilgisayarı birde böyle dene

tamam şöyle yap windows arama yerine (Hizmetler >vgc >sağ tık özellikler >başlangıc türü otomatik) kaydet çık yeniden başlat bilgisayarı birde böyle dene
Bios sıfırlandığı için OC gitti tekrar yaptım ocyi işlemciye

TPM açık secure boot kapalı onu açınca gidiyor ekran

Bios sıfırlandığı için OC gitti tekrar yaptım ocyi işlemciye

TPM açık secure boot kapalı onu açınca gidiyor ekran
tpm açıksa sorun yok dediğim hizmetler ayarını yapıp dene oyunu

şuan açıyorum oyunu dediğini denedim

Düzelmedi
tpm clear ayarını bulamadın mı gigabyte anakartlarda tpm 2.0 ile aynı yerde değil internete yaz yerini gösteriyorlar

tpm clear ayarını bulamadın mı gigabyte anakartlarda tpm 2.0 ile aynı yerde değil internete yaz yerini gösteriyorlar
Bulamadım hep TPM 2.0'ın nasıl açılacağını söylüyor

Geri