EmreBey52
80+ Silver
Dahası
Günlerdir kaçıncı konu acaba bu? Desteği kesene kadar win10 dayız
Günlerdir kaçıncı konu acaba bu? Desteği kesene kadar win10 dayız
Ben de yükledim daha mavi ekran bile yemedim.Betayı yüklemeseydiniz. Pek önermem. Çok hata vardır.
Hatalar var evet fakat Devoloper sürümü olmasından dolayı. Bazı basit uygulamaları açmak için kullanılacak araçlar yok mesela indirmek gerekiyor, bu sebepten oyun bile açamazsınız ama çok kolay dediğim gibi çözümler. Windows Update'e gidip oradaki güncellemeleri yapmak, MS sitesinden bu araçları indirmek gibi gibi.Windows 10'da kalmanın hiçbir mantığı yok. Güncellik iyidir, Windows 11 her açıdan daha üstün.
"Başlat simgesini ortada kullanamam." diyorsanız merak etmeyin, görünüşü kişiselleştirebiliyorsunuz.
Tek bir şeye bağlı değilsiniz. Yılın son aylarına doğru çıkacak Windows 11, hemen geçmenizi önermem.
Birkaç hafta bekleyip sorunlar çözüldükten sonra geçmek en mantıklısı, hatasız olarak çıkması imkansız.
"2025'e kadar Windows 10 kullanacağım." demek aşırı saçma. Donanımınız destekliyorsa kesinlikle geçin.
Insider'a gelmesini bekleyemedim ben direkt indirdim bir ISO'danResmî betalar gelir gelmez birkaç gün bekleyip geçeceğim.
Aslında şu an olan gözlemlerime göre W11 daha az kaynak tüketiyor. Ortalama 1GB daha az RAM yiyor. Hafif sürümleri çıkınca düşünülebilir.Sistemimde HDD ve 8GB RAM bulunduğu için kanser olmamak adına hala geçmeyeceğim. Bu aralar W10 Home SL kullanıyorum W10 yavaş yavaş ölmeye başlayınca da linux'a geçerim muhtemelen.