Windows 11'e geçecek misiniz?

Geçecek misiniz?

• Geçeceğim

Oylar: 21 38.9%
  • Geçmeyeceğim

Oylar: 19 35.2%
  • bilmiyorum

Oylar: 16 29.6%

• Oy kullanan toplam üye
    54
Bende bu Bilgisayar Windows 11 çalıştıramaz diyor.
TPM 2.0 açsam bile aynı hatayı veriyor galiba geçemeyeceğim
Window 10 ile dewam

Yenilikleri severim geçerim muhtemelen kötü bulursam da dönerim bu işler böyledir

Windows 10'da kalmanın hiçbir mantığı yok. Güncellik iyidir, Windows 11 her açıdan daha üstün.
"Başlat simgesini ortada kullanamam." diyorsanız merak etmeyin, görünüşü kişiselleştirebiliyorsunuz.
Tek bir şeye bağlı değilsiniz. Yılın son aylarına doğru çıkacak Windows 11, hemen geçmenizi önermem.
Birkaç hafta bekleyip sorunlar çözüldükten sonra geçmek en mantıklısı, hatasız olarak çıkması imkansız.
"2025'e kadar Windows 10 kullanacağım." demek aşırı saçma. Donanımınız destekliyorsa kesinlikle geçin.

2022'nin ilk çeyreğinde geçerim

Tamamen çıktıktan 1-2 hafta sonra geçeceğim

Zorunda bırakırlarsa neden olmasın.

Windows 10'da kalmanın hiçbir mantığı yok. Güncellik iyidir, Windows 11 her açıdan daha üstün.
"Başlat simgesini ortada kullanamam." diyorsanız merak etmeyin, görünüşü kişiselleştirebiliyorsunuz.
Tek bir şeye bağlı değilsiniz. Yılın son aylarına doğru çıkacak Windows 11, hemen geçmenizi önermem.
Birkaç hafta bekleyip sorunlar çözüldükten sonra geçmek en mantıklısı, hatasız olarak çıkması imkansız.
"2025'e kadar Windows 10 kullanacağım." demek aşırı saçma. Donanımınız destekliyorsa kesinlikle geçin.
Hatalar var evet fakat Devoloper sürümü olmasından dolayı. Bazı basit uygulamaları açmak için kullanılacak araçlar yok mesela indirmek gerekiyor, bu sebepten oyun bile açamazsınız ama çok kolay dediğim gibi çözümler. Windows Update'e gidip oradaki güncellemeleri yapmak, MS sitesinden bu araçları indirmek gibi gibi.

Sistemimde HDD ve 8GB RAM bulunduğu için kanser olmamak adına hala geçmeyeceğim. Bu aralar W10 Home SL kullanıyorum W10 yavaş yavaş ölmeye başlayınca da linux'a geçerim muhtemelen.

Resmî betalar gelir gelmez birkaç gün bekleyip geçeceğim.
Insider'a gelmesini bekleyemedim ben direkt indirdim bir ISO'dan :ROFLMAO:
Post automatically merged:

Sistemimde HDD ve 8GB RAM bulunduğu için kanser olmamak adına hala geçmeyeceğim. Bu aralar W10 Home SL kullanıyorum W10 yavaş yavaş ölmeye başlayınca da linux'a geçerim muhtemelen.
Aslında şu an olan gözlemlerime göre W11 daha az kaynak tüketiyor. Ortalama 1GB daha az RAM yiyor. Hafif sürümleri çıkınca düşünülebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,474
Üyeler
191,112
Son üye
dencha
Geri