Abdurrahman Avf
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Windows 11 kararlı sürüme geçene kadar babam geçememe izin vermiyor :'(
baban bu işlerden anlıyor mu?Windows 11 kararlı sürüme geçene kadar babam geçememe izin vermiyor :'(
Geliştirici sürümde tabii ki hatalar olacak, şu an kullandığınız Windows 11 sayılmaz zaten. İmajlı Windows 10 diyebiliriz.Hatalar var evet fakat Devoloper sürümü olmasından dolayı. Bazı basit uygulamaları açmak için kullanılacak araçlar yok mesela indirmek gerekiyor, bu sebepten oyun bile açamazsınız ama çok kolay dediğim gibi çözümler. Windows Update'e gidip oradaki güncellemeleri yapmak, MS sitesinden bu araçları indirmek gibi gibi.
Sorunlar bitmez sadece biri biter digeri baslarGeliştirici sürümde tabii ki hatalar olacak, şu an kullandığınız Windows 11 sayılmaz zaten. İmajlı Windows 10 diyebiliriz.
Sızdırılan ISO'da Windows 11'in özellik paketinden hiçbiri yok, Sadece arayüzü değiştiren bir imaj. Çoğu araç bulunmuyor.
Adı üstüne geliştirici zaten, benim dediğim tam sürüm. Resmi şekilde yayınlanması yılın son aylarına doğru olacak W11'in.
Microsoft Store'den tut çoğu şey güncellenecek, ek özellikler gelecek. Çıktığı zaman illaki hatası da olacaktır, onu diyorum.
Tam sürüm çıktıktan sonra birkaç hafta bekleyip sorunlar çözüldüğü zaman Windows 11'e geçmeyi daha mantıklı buluyorum.