Neler Yeni

Windows 11'e geçecek misiniz?

Geçecek misiniz?

• Geçeceğim

Oylar: 21 38.9%
  • Geçmeyeceğim

Oylar: 19 35.2%
  • bilmiyorum

Oylar: 16 29.6%

• Oy kullanan toplam üye
    54

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hatalar var evet fakat Devoloper sürümü olmasından dolayı. Bazı basit uygulamaları açmak için kullanılacak araçlar yok mesela indirmek gerekiyor, bu sebepten oyun bile açamazsınız ama çok kolay dediğim gibi çözümler. Windows Update'e gidip oradaki güncellemeleri yapmak, MS sitesinden bu araçları indirmek gibi gibi.
Geliştirici sürümde tabii ki hatalar olacak, şu an kullandığınız Windows 11 sayılmaz zaten. İmajlı Windows 10 diyebiliriz.
Sızdırılan ISO'da Windows 11'in özellik paketinden hiçbiri yok, Sadece arayüzü değiştiren bir imaj. Çoğu araç bulunmuyor.
Adı üstüne geliştirici zaten, benim dediğim tam sürüm. Resmi şekilde yayınlanması yılın son aylarına doğru olacak W11'in.
Microsoft Store'den tut çoğu şey güncellenecek, ek özellikler gelecek. Çıktığı zaman illaki hatası da olacaktır, onu diyorum.
Tam sürüm çıktıktan sonra birkaç hafta bekleyip sorunlar çözüldüğü zaman Windows 11'e geçmeyi daha mantıklı buluyorum.

T.P.G.

80+ Titanium
Geliştirici sürümde tabii ki hatalar olacak, şu an kullandığınız Windows 11 sayılmaz zaten. İmajlı Windows 10 diyebiliriz.
Sızdırılan ISO'da Windows 11'in özellik paketinden hiçbiri yok, Sadece arayüzü değiştiren bir imaj. Çoğu araç bulunmuyor.
Adı üstüne geliştirici zaten, benim dediğim tam sürüm. Resmi şekilde yayınlanması yılın son aylarına doğru olacak W11'in.
Microsoft Store'den tut çoğu şey güncellenecek, ek özellikler gelecek. Çıktığı zaman illaki hatası da olacaktır, onu diyorum.
Tam sürüm çıktıktan sonra birkaç hafta bekleyip sorunlar çözüldüğü zaman Windows 11'e geçmeyi daha mantıklı buluyorum.
Sorunlar bitmez sadece biri biter digeri baslar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,504
Üyeler
164,685
Son üye