silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,968
Birazdan kurulumunu yapacağım da yapmadan sorayım dedim. Win 10a göre iyi mi? Sorunları var mı? Niye geçmeliyim veya neden geçmemeliyim?
forum.donanimarsivi.com
10 gün içinde geri dönme olayı windows 10'dan upgrade yaparsan oluyor eğer direk windows 11 kuracaksan olmuyor maalesefGeç gitsin beğenmessen 10gün içinde geru geç ama geçmessin tasarımı falan kolay
Benim sorum performans artışı olur mu dan ziyade kullanım açısından sorunu var mı onu öğrenmek. Daha fazla FPS alayım diye geçiş yapmıyorum sırf daha güncel ve bedava diye geçeceğimAz önce bunun hakkında bir konu açıldı hocam
Win 10 vs Win 11 hangisi daha performanslı
Win 10 ve 11 arasında çok fark var mı ? Hangisinin Oyun ve Adobe programlarında performansı daha iyidir ? Cevaplarınıza göre win 11 e geçmeyi düşünüyorum.forum.donanimarsivi.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
10 gün içinde geri dönme olayı windows 10'dan upgrade yaparsan oluyor eğer direk windows 11 kuracaksan olmuyor maalesef
1 aydır w11 kullanıyom beğendim baya win 10a göre alışman lazım ama bazı şeyler alışılmadık gelebilirBirazdan kurulumunu yapacağım da yapmadan sorayım dedim. Win 10a göre iyi mi? Sorunları var mı? Niye geçmeliyim veya neden geçmemeliyim?
Neden ücretsiz kullanmak varken ne olduğu bile belli olmayan bir crackli windows kullanıyorsunuz?1 ay oldu yaklaşık win11 pro kullanıyorum crackli , bir sıkıntı arıza yaşamadım henüz.
Şuan kuracağım sistem İ5 10400F, RX 6600XT ve 16GB ram var.Sisteminizin özellikleri neler
alakasızşuan windows 11 geçmek pek uygun değil gibi