Windows 11e geçilir mi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Birazdan kurulumunu yapacağım da yapmadan sorayım dedim. Win 10a göre iyi mi? Sorunları var mı? Niye geçmeliyim veya neden geçmemeliyim?

Geç gitsin beğenmessen 10gün içinde geru geç ama geçmessin tasarımı falan kolay

Az önce bunun hakkında bir konu açıldı hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geç gitsin beğenmessen 10gün içinde geru geç ama geçmessin tasarımı falan kolay
10 gün içinde geri dönme olayı windows 10'dan upgrade yaparsan oluyor eğer direk windows 11 kuracaksan olmuyor maalesef

1 ay oldu yaklaşık win11 pro kullanıyorum crackli , bir sıkıntı arıza yaşamadım henüz.

win 11 i 13 aydır falan kullanıyorum tam sürüme geçti geçeli hiç hata yaşamadım

w11 tasarımı hoşuna gidiyorsa geç aşırı bir performans artışı bekleme

Az önce bunun hakkında bir konu açıldı hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10 gün içinde geri dönme olayı windows 10'dan upgrade yaparsan oluyor eğer direk windows 11 kuracaksan olmuyor maalesef
Benim sorum performans artışı olur mu dan ziyade kullanım açısından sorunu var mı onu öğrenmek. Daha fazla FPS alayım diye geçiş yapmıyorum sırf daha güncel ve bedava diye geçeceğim 😀

Birazdan kurulumunu yapacağım da yapmadan sorayım dedim. Win 10a göre iyi mi? Sorunları var mı? Niye geçmeliyim veya neden geçmemeliyim?
1 aydır w11 kullanıyom beğendim baya win 10a göre alışman lazım ama bazı şeyler alışılmadık gelebilir

Sisteminizin özellikleri neler

şuan windows 11 geçmek pek uygun değil gibi

1 ay oldu yaklaşık win11 pro kullanıyorum crackli , bir sıkıntı arıza yaşamadım henüz.
Neden ücretsiz kullanmak varken ne olduğu bile belli olmayan bir crackli windows kullanıyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,194
Üyeler
197,634
Son üye
cannkpn
Geri