Yavaş ne gibi bir yavaş hani atmışken geçireyim birdaha uğraşmayayım diye demiştimBence desteği bitene kadar 10 kullanın. Windows 11 hantal hala. Yavaş hissettiriyor.
Animasyonlarından mı bilmem ama bana yavaş geliyor. Windows 10 destekleseydi bilgisayarım 11 kullanmazdım.Yavaş ne gibi bir yavaş hani atmışken geçireyim birdaha uğraşmayayım diye demiştim
Yok ya benim için bir sıkıntı etmez öyleAnimasyonlarından mı bilmem ama bana yavaş geliyor. Windows 10 destekleseydi bilgisayarım 11 kullanmazdım.
HAntal degil gayet iyi calisiyorBence desteği bitene kadar 10 kullanın. Windows 11 hantal hala. Yavaş hissettiriyor.
Geçireyim o zamanHAntal degil gayet iyi calisiyor
bence şuan en iyi win 10 win11 kullandım hem yavaş geliyordu almam gereken fps değerlerini alamıyordum birde mavi ekran yedim 2 3 kere sonra win 10a döndüm bütün sorunlar kalktıRx 6600 i5 10.nesil 8x8 16 ram'im var bilgisayarda fps sorunları falan başladı bir anda format atıcaktım atmışken win11 yapmalı mıyım?
Ben sevemedim Windows 11'i. 8845HS işlemcide bile yavaş hissettiriyor. Windows Me gibi. Ya mükemmel ya da rezalet çalışıyor. Cihazdan cihaza değişiyor.HAntal degil gayet iyi calisiyor
knk buzamana kadar geçmemiştim sıkıntılar vardı ve yeni pc topladım ve sistem imzada am5 24h2 win 10 da yok de dağa iyi çalıştığı için geçtim oyun performansım artı ve hiç bir sıkıntı yaşamadım ve alışamam diye korkmuştum ama alıştımRx 6600 i5 10.nesil 8x8 16 ram'im var bilgisayarda fps sorunları falan başladı bir anda format atıcaktım atmışken win11 yapmalı mıyım?
Bendede hantal hissettiriyor. İlginç.knk buzamana kadar geçmemiştim sıkıntılar vardı ve yeni pc topladım ve sistem imzada am5 24h2 win 10 da yok de dağa iyi çalıştığı için geçtim oyun performansım artı ve hiç bir sıkıntı yaşamadım ve alışamam diye korkmuştum ama alıştım
sistemin nedir benim işlemci güçlü ram 32 bide bir kaç win hızlandırma ayarı yaptım videodanBendede hantal hissettiriyor. İlginç.
İmzamda yazıyor.sistemin nedir benim işlemci güçlü ram 32 bide bir kaç win hızlandırma ayarı yaptım videodan