Neler Yeni

Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

Gwyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih Kılıç
Şu an Windows 10 kullanıyorum ve sistemim RTX 3060, Ryzen 5600X ve 16 GB RAM'den oluşuyor. Ekim ayında Windows 10'un desteği sona erecek, bu yüzden Windows 11'e geçmenin mantıklı olup olmadığını düşünüyorum. Performans açısından herhangi bir sorun yaşarım diye düşünmüyorum ama Windows 11 ile ilgili uyumluluk ve stabilite konularında kafamda soru işaretleri var. Geçişi yapmış olanlar, deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Gerçekten geçmeye değer mi, yoksa Windows 10 ile devam etmek daha mı mantıklı?

1739804708692.png

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen
Şu an Windows 10 kullanıyorum ve sistemim RTX 3060, Ryzen 5600X ve 16 GB RAM'den oluşuyor. Ekim ayında Windows 10'un desteği sona erecek, bu yüzden Windows 11'e geçmenin mantıklı olup olmadığını düşünüyorum. Performans açısından herhangi bir sorun yaşarım diye düşünmüyorum ama Windows 11 ile ilgili uyumluluk ve stabilite konularında kafamda soru işaretleri var. Geçişi yapmış olanlar, deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Gerçekten geçmeye değer mi, yoksa Windows 10 ile devam etmek daha mı mantıklı?

Alıntıyı görüntüle
Geç bile kalmışsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Yunus Emre Uzun

Alıntıyı görüntüle
kral ben geçeli 2 yıl oldu internette yazan fps düşüşü donma patlama tarzı şeylerden 1 kere yaşamadım

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Cücümbiş
Ekim ayında Windows 10'un desteği sona erecek, bu yüzden Windows 11'e geçmenin mantıklı olup olmadığını düşünüyorum.

cümle kendi icinde celisiyor w10 destegi bitmesi mantikli bir sebep değilse ne olması gerekiyo mantikli bi sebep olmasi icin w11i kaç yıldır kullanıyo millet w10da nasıl kaldın cok sasirtici

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Ali Mert Okuducu
kral ben geçeli 2 yıl oldu internette yazan fps düşüşü donma patlama tarzı şeylerden 1 kere yaşamadım
Fps artıyor diyenler falan var sende fark oldu mu bende geçmeyi düşünüyorum ama.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
A''

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
W11 ilk çıktığında öncelik güncel sistemlere verildi bu neden 2021 den önce çıkan donanımlar çok uyumlu değildi. Zamanla bu düzeltildi. Ancak 8gb rami olan geçmesin. Onun dışında çok eski sistemi olmayan geçebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Yunus Emre Uzun
Fps artıyor diyenler falan var sende fark oldu mu bende geçmeyi düşünüyorum ama.
kral yazılımlar daha iyi çalışıyor diyorlar 11 de güncel olduğu için doğru büüyk ihtimalle tam bilmiyorum o işleri ama fps konusundada windows değiştirirken işlemcide değiştirmiştim o yüzden tam bir yorum yapamam ama bence geçin öyle eski sorunları yok

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Yağmur

Alıntıyı görüntüle
Tavsiyem Windows 10 sonuna kadar kullanman olur güncelleme almayı bırakınca da zaten yeterince Windows 10 sonuna kadar zorlamış olursun güncelleme almayınca da Windows 11 geçersin daha rahat etmek istiyorsan böyle yapabilirsin ama direkt geçebilirsin Windows 11 de artık çok sorun kalmadı güncelleme almaya da devam ediyor zaten önerim bu <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,753
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom