_ByYuSuF06_TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 85
Arkadaşlar bugün Windows 7 startere geçtim güncelleştirmeleri denetlemiyor ne yapabilirim sorun bu lütfen Windows 10'a 8.1'e geçin demeyin sistem kasıyor.
sorunu bilmiyorum windows 10'A geçme demişşin ama sistemini öğrenebilir miyimArkadaşlar bugün Windows 7 startere geçtim güncelleştirmeleri denetlemiyor ne yapabilirim sorun bu lütfen Windows 10'a 8.1'e geçin demeyin sistem kasıyor.
Alıntıyı görüntüle
benimde eski pc w7 de kasıyordu w10 yaptım mis gibi olmustusorunu bilmiyorum windows 10'A geçme demişşin ama sistemini öğrenebilir miyim
Pentium E5500 2 gb ram HDD Sistemde SSD yok ram en az 4 gb olması gerekiyor ve Ekran kartı gerekli yok bendesorunu bilmiyorum windows 10'A geçme demişşin ama sistemini öğrenebilir miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benimde eski PC w7 de kasıyordu w10 yaptım mis gibi olmustu
Windows 7 ye destek kesildiği için olabilir.Arkadaşlar bugün Windows 7 startere geçtim güncelleştirmeleri denetlemiyor ne yapabilirim sorun bu lütfen Windows 10'a 8.1'e geçin demeyin sistem kasıyor.
Alıntıyı görüntüle
Pentium E5500 2 gb ram HDD Sistemde SSD yok ram en az 4 gb olması gerekiyor ve Ekran kartı gerekli yok bende
windows 8 geç
büyük ihtimalle ondan dolayı şimdi bakıcam eski laptop'a bendede aynı sorun var mıWindows 7 ye destek kesildiği için olabilir.
Stabil çalışmıyor Stabil için SSD bastıra bastıra söylüyorum SSD olmalı lazım Ve 4 gb ram gerekli Chromeye tıklıyorum 42 sn sonra açılıyor Oyunda cs 1.6 da 40 fps alırken Windows 7 de 92 alıyorum
Enterprisede var elimde onu mu yüklesemWindows 7 ye destek kesildiği için olabilir.
Windows 8 8.1 hepsini denedim olmuyor stabil değil HDD 10 yıllık galiba Microsoft çalışasınız Windows 7 önermediğinize göreAlıntıyı görüntüle
windows 8 geç
büyük ihtimalle ondan dolayı şimdi bakıcam eski laptop'a bendede aynı sorun var mı
windows 7de güvenlik acıgı var ya haniStabil çalışmıyor Stabil için SSD bastıra bastıra söylüyorum SSD olmalı lazım Ve 4 gb ram gerekli Chromeye tıklıyorum 42 sn sonra açılıyor Oyunda cs 1.6 da 40 fps alırken Windows 7 de 92 alıyorum
Enterprisede var elimde onu mu yüklesem
Windows 8 8.1 hepsini denedim olmuyor stabil değil HDD 10 yıllık galiba Microsoft çalışasınız Windows 7 önermediğinize göre![]()
Antivirüs kullanacağım Bilmediğim sitelere girmem Chromede Malwarebytes eklentisi varwindows 7de güvenlik acıgı var ya hani
işletim sistemi baştan sona güvenlik acıgı var desteğini kestiAntivirüs kullanacağım Bilmediğim sitelere girmem Chromede Malwarebytes eklentisi var
Yapacak bir şey yok yarın Enterprise kuracağım Bende bu sorunu çözeceğim Kasmıyor Bu bilgisayar ilk çıktığında windows 7 starter di Şuan farkındaysanız WİNDOWS 10 İLE 7 Kapışıyor Herkesin r5 3600 lü sistemi yok.Elimde Vista tüm sürüm Windows starter enterprise 4 tane cd varişletim sistemi baştan sona güvenlik acıgı var desteğini kesti![]()
tm bendede 3600 sistem yok 2.nesil işlemci var 1gb ekran kartı var 8 gb ram var w10 kullanıyorum lütfen arastırın 3600 olanlar w10 kullanmıyor arastırın öyle gelin lütfen!Yapacak bir şey yok yarın Enterprise kuracağım Bende bu sorunu çözeceğim Kasmıyor Bu bilgisayar ilk çıktığında windows 7 starter di Şuan farkındaysanız WİNDOWS 10 İLE 7 Kapışıyor Herkesin r5 3600 lü sistemi yok
Windows 10 %39.22, Windows 7 ise %36.9 2.nesil işlemciniz var ve ram 8 gb 3600 olan ne kullanıyor 8.1 mi pardus linux mu Sizde Windows 10 u savunuyorsunuz Benim 8 gb ram 2.nesil işlemci ssd olsa windows 7 mi kullanırım hayır windows 10 daha gelişmiş ve iyi önemli olan en iyi performansı almak Şuan chrome 42 sn den 5 sn ye firefox 15 ten 4 e düştü en önemlisi cs 1.6 da 73 fps arttı. Açılış hızı arttı bu bilgisayar windows 10 da 3 sn de açılırken 7 de tıkladığın anda gecikme yoktm bendede 3600 sistem yok 2.nesil işlemci var 1gb ekran kartı var 8 gb ram var w10 kullanıyorum lütfen arastırın 3600 olanlar w10 kullanmıyor arastırın öyle gelin lütfen!
pc kasıyor dediniz ?Windows 10 %39.22, Windows 7 ise %36.9 2.nesil işlemciniz var ve ram 8 gb 3600 olan ne kullanıyor 8.1 mi pardus linux mu Sizde Windows 10 u savunuyorsunuz Benim 8 gb ram 2.nesil işlemci ssd olsa windows 7 mi kullanırım hayır windows 10 daha gelişmiş ve iyi önemli olan en iyi performansı almak Şuan chrome 42 sn den 5 sn ye firefox 15 ten 4 e düştü en önemlisi cs 1.6 da 73 fps arttı. Açılış hızı arttı bu bilgisayar windows 10 da 3 sn de açılırken 7 de tıkladığın anda gecikme yok