Windows 7 mi 8.1 mi ?

Mertcankk

80+
Reaksiyon skoru
26
Ben windows 8.1 pro kullanıyorum ancak bilgisayarım oyun oynarken donuyor ve kapatmam gerekiyor. Windows 7ye geçersem performansı artar mı ?

belki evet belki hayır sistemin nedir?

İşletim sistemiyle ilgili olduğunu sanmıyorum. Bence güncel bir işletim sisteminde kal w7 ye dönme.

Sistemin yetiyorsa 10 a geç ama imkanın o derece yoksa 7 daha mantıklı hem sürücü bakımından hem performans bakımından 8.1. De bir çok sürücü desteklemiyor.

O kadar fark olmaz, geçmen pek bir şeyi değiştirmeyecektir.

Ben windows 8.1 pro kullanıyorum ancak bilgisayarım oyun oynarken donuyor ve kapatmam gerekiyor. Windows 7ye geçersem performansı artar mı ?
Performans farki oluyor w7 ye gecerseniz win 8.1 e gecince biraz daha gorsel odakli efektler oldugu icin arka planda sisteminizden biraz da olsa kullanarak fps fsrk ettiriyor soyle soyliyim mesela benim bilgisayarim baya eski win 7 kuruluydu lolde 100 120 fps aliyordum dusuk ayarlarda win 8.1 yaptim sebebi de bilgisayarda netflix izlemek icin win 8 veya daha ustu gerekiyordu bende yaptim fakat lolde bu sefer 70 80 fps civari almaya basladim bunu goz onunde bulundur bence

Geri