Windows 7 mi 8.1 mi ?

Mertcankk

80+
Reaksiyon skoru
26
Ben windows 8.1 pro kullanıyorum ancak bilgisayarım oyun oynarken donuyor ve kapatmam gerekiyor. Windows 7ye geçersem performansı artar mı ?

belki evet belki hayır sistemin nedir?

İşletim sistemiyle ilgili olduğunu sanmıyorum. Bence güncel bir işletim sisteminde kal w7 ye dönme.

Sistemin yetiyorsa 10 a geç ama imkanın o derece yoksa 7 daha mantıklı hem sürücü bakımından hem performans bakımından 8.1. De bir çok sürücü desteklemiyor.

O kadar fark olmaz, geçmen pek bir şeyi değiştirmeyecektir.

Ben windows 8.1 pro kullanıyorum ancak bilgisayarım oyun oynarken donuyor ve kapatmam gerekiyor. Windows 7ye geçersem performansı artar mı ?
Performans farki oluyor w7 ye gecerseniz win 8.1 e gecince biraz daha gorsel odakli efektler oldugu icin arka planda sisteminizden biraz da olsa kullanarak fps fsrk ettiriyor soyle soyliyim mesela benim bilgisayarim baya eski win 7 kuruluydu lolde 100 120 fps aliyordum dusuk ayarlarda win 8.1 yaptim sebebi de bilgisayarda netflix izlemek icin win 8 veya daha ustu gerekiyordu bende yaptim fakat lolde bu sefer 70 80 fps civari almaya basladim bunu goz onunde bulundur bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,657
Üyeler
187,716
Son üye
Nocturnal
Geri