Neler Yeni

Windows`a elveda. Merhaba Linux Mint

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
Korkmuyorum korksam zaten ip paylasmam ;)
hocam ip portlarınız teker teker taradım ancak gözükmüyorsunuz bu imkansız vpn açmış falan olabilirmisiniz ? bu hiç normal değil eğer dediğiniz gibi ise anlam veremedim pardon hocam listelerken sıkıntı çıkmış buldum şimdi açık ipler ve portlarını

corez

80+ Bronze
hocam ip portlarınız teker teker taradım ancak gözükmüyorsunuz bu imkansız vpn açmış falan olabilirmisiniz ? bu hiç normal değil eğer dediğiniz gibi ise anlam veremedim pardon hocam listelerken sıkıntı çıkmış buldum şimdi açık ipler ve portlarını
hadi bakalım rasgele :)

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
hadi bakalım rasgele :)
hocam açık portları falan buldum (8080 ve 443 ve 1024 ve 1025 portlarınız açık) bundan sonrasına girmem suç ki zaten yeminliyim bundan sonrası metasploid de bir exploid ve bulaştırmaya bakar canım ne kadar vpn açıp sizin cam porta erişmek istesemde yeminliyim

corez

80+ Bronze
hocam açık portları falan buldum (8080 ve 443 ve 1024 ve 1025 portlarınız açık) bundan sonrasına girmem suç ki zaten yeminliyim bundan sonrası metasploid de bir exploid ve bulaştırmaya bakar canım ne kadar vpn açıp sizin cam porta erişmek istesemde yeminliyim
bende öyle tahmni etmiştim :)

chevyzl11le

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
İpstresserdan internetimin anasini ağlatıp konumumun biraz yakınındaki illere bakabilirsin sadece
ağ trafiğini izleyip ağdaki verileri kendime çekebilirim. açık portların üzerinden zafiyet arayarak ele geçirebilirm. senin pcni zombi yapar kendime itaat ettiririm sonra böyle böyle zombi pcler elde ederek google ddos yaaprım ve ardından ünlü olup kahraman olurum google servis dışı bırakan türkler diye

The Semih

80+ Gold
fena değilmiş ama yinede mesela edge gibi programlar yüklü geliyor gerçi onada github projesi var birtane bilemedim
Hayır edge yüklü gelmiyor, iki farklı sürümü var compact ve superlite, iki sürümdede edge yok. Store da yok toolbox dan istersen yüklüyorsun.

1735638195883.png

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Yeniliklere açık olan bir kullanıcının böyle bir şeyi denemek isterim ama sadece oyun oynuyorum genellikle oyun oynayan birine göre geçilebilir bir işletim sistemi mi
Bildiğim sadece ea play oyunları desteklenmiyor. Bunlar dışında her oyunu oynayabilirsin.

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
ağ trafiğini izleyip ağdaki verileri kendime çekebilirim. açık portların üzerinden zafiyet arayarak ele geçirebilirm. senin pcni zombi yapar kendime itaat ettiririm sonra böyle böyle zombi pcler elde ederek google ddos yaaprım ve ardından ünlü olup kahraman olurum google servis dışı bırakan türkler diye
Tamam kanki oyle yap

Top Bottom