Windows açılırken goruntu gıdıyor

Reaksiyon skoru
6
başlıkta dedıgım gıbı wındows açılırken goruntu gıdıyo bıosdada aynı açılınca sorun olmuyo ama işlemciye takılıysa bıos ve wındows takılma doma yapmıyor sizce neden (il açtıgımda ekran kartı tanımıyordu wındows kurulucna tanıdı)

Öyle bir cümle kurmuşsun ki dostum insanda yardım etme hevesi bırakmıyorsun. Allah yardımcın olsun.

knk pc açılırken hdmı ekran kartındaysa windows gelene kadar sureklı gıt gel yapıyor açılınca duzelıyo ama işlemciye taktıysam hdmı bu olmuyor

knk pc açılırken hdmı ekran kartındaysa windows gelene kadar sureklı gıt gel yapıyor açılınca duzelıyo ama işlemciye taktıysam hdmı bu olmuyor
BIOS ekranında da aynı sorun var mı?
Başka HDMI portlarını denedin mi?

BIOS ekranında da aynı sorun var mı?
Başka HDMI portlarını denedin mi?
başka hdmı portu denemedım bıosdada aynı sorun var hatta yeşil ekran ve ortada çızıkler oluyo bazen tıpkı ekran krık gıbı işlemcide böyle problemler olmuyo (kart 9060 xt asrock marka)

başka hdmı portu denemedım bıosdada aynı sorun var hatta yeşil ekran ve ortada çızıkler oluyo bazen tıpkı ekran krık gıbı işlemcide böyle problemler olmuyo (kart 9060 xt asrock marka)
Kartın diğer portlarını deneyin. Gerekirse DP kablosu ile deneyin. Eğer sorun devam ederse kart arızalı olabilir. Resim paylaşma şansın var mı?

Kartın diğer portlarını deneyin. Gerekirse DP kablosu ile deneyin. Eğer sorun devam ederse kart arızalı olabilir. Resim paylaşma şansın var mı?
resım paylaşma sansım yok (pc abımde) ama şoyle dıyım kartı başka ısteme taktık yıne tanımadı wındows gelen kadar acaba yuk bınıncemı duzelıyo çözemedım

Geri