Windows açılmıyor

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
49,932
SSD' ye Windows kurdum lakin boot olarak onu seçince bott etmek için aygıt yerleştirmemi söylüyor.

açılırken ard arda esc ye bas birde oradan seç diskini
Olmuyor. Önceden şu ekrandan seçip giriyordum bir şekilde ama şuan hiç girmiyor:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok mu bilen biri?

Donanımsal olarak sorun gözüküyor, ilk olarak bios pilini ve jumperini çıkart 5 dakika bekledikten sonra yeniden tak, ramleri cıkartıp tek tek test et.

Donanımsal olarak sorun gözüküyor, ilk olarak bios pilini ve jumperini çıkart 5 dakika bekledikten sonra yeniden tak, ramleri cıkartıp tek tek test et.
Bana SSD bozuk gibi geldi ama oyun oynatıyor onda problem yok her işlemi de hızlıca yapıyor. Şuan aynı bilgisayara HDD taktım windows kurdum cayır cayır çalışıyor. SSD sorunlu mudur?

Bana SSD bozuk gibi geldi ama oyun oynatıyor onda problem yok her işlemi de hızlıca yapıyor. Şuan aynı bilgisayara HDD taktım windows kurdum cayır cayır çalışıyor. SSD sorunlu mudur?
Büyük ihtimalle evet, sorunlu sanırım.

Ssd şuan da takılımı yoksa çıkarıp sadece HDD mı taktınız?

Büyük ihtimalle evet, sorunlu sanırım.

SSD şuan da takımımı yoksa çıkarıp sadece HDD mı taktınız?
SSD takılı içindeki dosyalara erişimim var hatta birazdan oyun bile açmayı deneyeceğim. Daha öncede böyle bir sıkıntı vardı oyun vb açıyor okuma yazması normal ama iş windowsa gelince boot olarak gözükmüyor. İçindeki windows' u kullanıyordum biraz yukarıdaki mesajda söylediğim yöntemle lakin artık o yöntem de gitti.

SSD takılı içindeki dosyalara erişimim var hatta birazdan oyun bile açmayı deneyeceğim. Daha öncede böyle bir sıkıntı vardı oyun vb açıyor okuma yazması normal ama iş windowsa gelince boot olarak gözükmüyor. İçindeki windows' u kullanıyordum biraz yukarıdaki mesajda söylediğim yöntemle lakin artık o yöntem de gitti.
Tuhaf 🤔

Bazı ssdlerde windows boot düzgün olmuyor. Markası ne acaba?

Kurtarma USB'si bağla, Windows'u yeniden kur. Ama kurarken bütün diski silip yeniden biçimlendir. Recovery vs. o bölümleri de sil, kendisi oluştursun.

Geri