Ya ben bunu gördüğüm zaman dosya yoluna gidip kaldırdım fakat halen var gibi gözüküyorPC'de duruyor mu o program yoksa sildiğin halde mi gözüküyor.
Nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum amaO sorunu CMD üzerinden yapman lazım geçmişi temizlemen için kod yazacaksın güvenli modda iken
Kanka bende de cheat engine var gözüküyor hem virüs değil hem gözüküyor kodlar tam aklımda değil ama clear history ile ilgili idi dur atayım kankamYa ben bunu gördüğüm zaman dosya yoluna gidip kaldırdım fakat halen var gibi gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum ama
Bu şekilde gözüküyorKanka bende de cheat engine var gözüküyor hem virüs değil hem gözüküyor kodlar tam aklımda değil ama clear history ile ilgili idi dur atayım kankam
https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-defender-gecmis-temizleme.761232/
bu konuya bakınız yardımcı olabildiysem en iyi cevap seçiniz hehehe
Güvenli moda nasıl gireceğim ve çıkacağımKanka bende de cheat engine var gözüküyor hem virüs değil hem gözüküyor kodlar tam aklımda değil ama clear history ile ilgili idi dur atayım kankam
https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-defender-gecmis-temizleme.761232/
bu konuya bakınız yardımcı olabildiysem en iyi cevap seçiniz hehehe
Attığım rehbere bakın ve gözüken şey her zaman doğru değil defender iyi değil pekBu şekilde gözüküyor Alıntıyı görüntüle
Güvenli moda nasıl gireceğim ve çıkacağım
Youtube bak hemen anlarsın 1 dklık bişeyBu şekilde gözüküyor Alıntıyı görüntüle
Güvenli moda nasıl gireceğim ve çıkacağım
Ya virüs programı indireceğim de hem sistemi yoruyor hem de iki de bir bildirim falan çıkarıyor sinir oluyorumAttığım rehbere bakın ve gözüken şey her zaman doğru değil defender iyi değil pek
Yükle derim sistem olarak CPU'yu zorlar bildirimi ayarlardan kaparsınYa virüs programı indireceğim de hem sistemi yoruyor hem de iki de bir bildirim falan çıkarıyor sinir oluyorum
Attığım rehbere bakın ve gözüken şey her zaman doğru değil defender iyi değil pek
Youtube bak hemen anlarsın 1 dklık bişey
Ne önerirsin ücretsiz COMODO IS hariçYükle derim sistem olarak CPU'yu zorlar bildirimi ayarlardan kaparsın
Yazdığın kod parantez içinde olacak.Alıntıyı görüntüle
Burada neyi kast ettiniz?
Ne önerirsin ücretsiz COMODO IS hariç
Geçmişten silineceği için evet
Zaten Windows Defenderın gösterdiği dosya konumundan virüslü gösterdiği şeyi de sildim umarım bir problem yaşamam teşekkür ediyorum.Geçmişten silineceği için evet
Ne demek bizlerde yardım etmek ve almak için buradayız en iyi cevap işin şakası ama işe yararsa beni unutma haa !Zaten Windows Defenderın gösterdiği dosya konumundan virüslü gösterdiği şeyi de sildim umarım bir problem yaşamam teşekkür ediyorum.
Dediğin adımları uygulayıp işe yaradığı zaman en iyi cevap seçeceğim.