Çözüldü✓ Windows bu diske yüklenemez

luxingel

80+
Reaksiyon skoru
53
0 Sürücüsünün 1 Bölümü olarak adlandırılan diskte dosyalar var önemli onları silmeden nasıl yükleyebilirim windows

Ekler

• WhatsApp Image 2023-04-17 at 12.36.27 PM (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-17 at 12.36.27 PM (1).jpeg
    137.2 KB · Hit: 66
  • WhatsApp Image 2023-04-17 at 12.36.27 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-17 at 12.36.27 PM.jpeg
    60.6 KB · Hit: 59
daha once mbr olarak foat atilmis sen gpt hazirlamissin formatı. diski silerek sorunu cozebilirsin
sil basman gerekiyor butun verilerin silinir yedek vatsa al oyle formatla yedek yoksa.
diski sec sil tikla oyle formatla

alttaki diski silmemi istiyor ama onda bilgiler var

işletim sitemini sildiğim için windows a giremiyorum

shift+f10 yapacan o ekrana gelmeden önce, diskpart yazacan sonra list disk , oradan diskini seçeceksin select disk 0 veya 1 hangisiyse artık sonra clean deyip formatını atabilirsin.

shift+f10 yapacan o ekrana gelmeden önce, diskpart yazacan sonra list disk , oradan diskini seçeceksin select disk 0 veya 1 hangisiyse artık sonra clean deyip formatını atabilirsin.
Çözümlerden biri o zaten ama verileri varmış.

ben körüm herhalde neyse , o zaman arkadaş rufustan mbr formatlasın flashı ne diyim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işletim sitemini sildiğim için windows a giremiyorum
bi bilgisayar bulmanız lazım başka bi türlü çözemezsiniz en kötü internetkafeden halledebilirsiniz? bence o veriler gitti elden geçmiş olsun :D

Son düzenleme:
ben körüm herhalde neyse , o zaman arkadaş rufustan mbr formatlasın flashı ne diyim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bi bilgisayar bulmanız lazım başka bi türlü çözemezsiniz en kötü internetkafeden halledebilirsiniz? bence o veriler gitti elden geçmiş olsun :D
Görmüyor musunuz? C'yi silmiş ama D diskinde önemli şeyler var bu yüzden diskini silemiyor. Siz 2 ayrı fiziksel diske sahip olduğunu mu düşünüyorsunuz? Sürücü 0 diyor 2 partitionda da fark ettiyseniz. MBR2GPT, Windows kurulumunda da varsa gerek yok Legacy kurmasına. Yoksa MBR olarak kurup, sonra MBR2GPT ile GPT'ye çevirebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,178
Üyeler
198,256
Son üye
ahmetiri12

Geri