luxingel
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
O zaman MBR2GPT ile diskinizi GPT'ye çevirin.alttaki diski silmemi istiyor ama onda bilgiler var
O zaman Windows kurulumunda Shift+F10 yapıp komut istemini açın ve oradan MBR2GPT'yi kullanmayı deneyin.işletim sitemini sildiğim için windows a giremiyorum
Çözümlerden biri o zaten ama verileri varmış.shift+f10 yapacan o ekrana gelmeden önce, diskpart yazacan sonra list disk , oradan diskini seçeceksin select disk 0 veya 1 hangisiyse artık sonra clean deyip formatını atabilirsin.
verileri yok ki, ss'e dikkatli bak komple boş, sanırsam silmiş hepsini?Çözümlerden biri o zaten ama verileri varmış.
Hayır, 2. partition dolu ve orada. Ben de biliyorum ayrılmamış alan partitionu olduğunu.verileri yok ki, ss'e dikkatli bak komple boş, sanırsam silmiş hepsini?
bi bilgisayar bulmanız lazım başka bi türlü çözemezsiniz en kötü internetkafeden halledebilirsiniz? bence o veriler gitti elden geçmiş olsunişletim sitemini sildiğim için windows a giremiyorum
Görmüyor musunuz? C'yi silmiş ama D diskinde önemli şeyler var bu yüzden diskini silemiyor. Siz 2 ayrı fiziksel diske sahip olduğunu mu düşünüyorsunuz? Sürücü 0 diyor 2 partitionda da fark ettiyseniz. MBR2GPT, Windows kurulumunda da varsa gerek yok Legacy kurmasına. Yoksa MBR olarak kurup, sonra MBR2GPT ile GPT'ye çevirebilir.ben körüm herhalde neyse , o zaman arkadaş rufustan mbr formatlasın flashı ne diyim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bi bilgisayar bulmanız lazım başka bi türlü çözemezsiniz en kötü internetkafeden halledebilirsiniz? bence o veriler gitti elden geçmiş olsun![]()