- Reaksiyon skoru
- 2,182
mousedan kastım aslında windowsun alt yeri varya orda ne ses tuşuna ne arama tuşuna basabiliyorum windowsa basıp aradığım zaman mesela dragon centerı aratıp sol tık yapınca olmuyor bildirimler kısmı vs açılmıyor sadece discord giib uygulamaların gözüktüğü yer varya orası çalışıyor ne yaomam lazım
Post automatically merged:
@kandes22 @crazyreign @RevDeisDoumousedan kastım aslında windowsun alt yeri varya orda ne ses tuşuna ne arama tuşuna basabiliyorum windowsa basıp aradığım zaman mesela dragon centerı aratıp sol tık yapınca olmuyor bildirimler kısmı vs açılmıyor sadece discord giib uygulamaların gözüktüğü yer varya orası çalışıyor ne yaomam lazım
hatta artık masaüstündeki hiçbir şeye giremiyorum bilgisayara tıklıyorum açılmıyor ama chrome a vs giriliyormousedan kastım aslında windowsun alt yeri varya orda ne ses tuşuna ne arama tuşuna basabiliyorum windowsa basıp aradığım zaman mesela dragon centerı aratıp sol tık yapınca olmuyor bildirimler kısmı vs açılmıyor sadece discord giib uygulamaların gözüktüğü yer varya orası çalışıyor ne yaomam lazım
@kandes22 @crazyreign @RevDeisDou
@epica59 @Barış Yalçınmousedan kastım aslında windowsun alt yeri varya orda ne ses tuşuna ne arama tuşuna basabiliyorum windowsa basıp aradığım zaman mesela dragon centerı aratıp sol tık yapınca olmuyor bildirimler kısmı vs açılmıyor sadece discord giib uygulamaların gözüktüğü yer varya orası çalışıyor ne yaomam lazım
@kandes22 @crazyreign @RevDeisDou
hatta artık masaüstündeki hiçbir şeye giremiyorum bilgisayara tıklıyorum açılmıyor ama chrome a vs giriliyor
Son düzenleme: