Windows Defender Tehditler Bulundu Bildirimi

kraiwast

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar, Windows 10 kullanıyorum. Bazı zamanlar sürekli olarak "Tehditler Bulundu" bildirimi alıyorum. Bildirime tıkladığımda "Eylem Gerekiyor" gibi bi sonuçla karşılaşıyorum.

indir (2).webp

Tamam, gerekli işlemi başlatayım diyorum, ilgili ekrana ulaşmaya çalışıyorum. Tıklıyorum ve önüme bu pencere çıkıyor.

Screenshot_6.webp

ve herhangi bir şekilde işlem yapamıyorum.​

eylem gerektirmiyor bana sürekli veriyor sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar, Windows 10 kullanıyorum. Bazı zamanlar sürekli olarak "Tehditler Bulundu" bildirimi alıyorum. Bildirime tıkladığımda "Eylem Gerekiyor" gibi bi sonuçla karşılaşıyorum.

Alıntıyı görüntüle

Tamam, gerekli işlemi başlatayım diyorum, ilgili ekrana ulaşmaya çalışıyorum. Tıklıyorum ve önüme bu pencere çıkıyor.

Alıntıyı görüntüle

ayrıca biri mesaj atmadan sen mesaj atınca konu üste çıkmıyor

Forumda yeniyim, görünce denemek istedim.

Konumuza gelirsek, bildirimler bi yerden sonra sinir bozucu bi hal alıyor.Eylem Gerekiyor diyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Gerekli işlemi yapayım ve tekrar karşıma çıkmasın istiyorum.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sistemi güvenli modda aç ve tekrar dene, yeniden başlat.

Geri