Windows Defender Trojan:Dynamer!rfn

gxx#

80+
Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar ben Assassins Creed Black Flag'i oynamayı çok istiyordum ama çok pahalı olduğu için crack yapmak zorunda kaldım (çok pişmanım). Crack dosyalarından birisi uplay_r1.dll diye geçiyor. bunu yapmazsanız uplayden satın alma yerine atıyor. Ama ben bu uplay dosyasını her kurduğumda windows defender Trojan:Dynamer!rfn uyarısı veriyor. Dün bir kaç kere verdi en baştan yaptım crack işlemini oyun çalıştı. Bu sabah açmaya çalışıyorum windows defender uplay dosyasını karantinaya aldığı için oyun açılmıyor. Ne yapmalıyım? Bu trojen virüs müdür, bilgi verir misiniz?

Ekler

• resim_2021-06-03_083118.png
    resim_2021-06-03_083118.png
    18.3 KB · Hit: 104
Arkadaşlar ben Assassins Creed Black Flag'i oynamayı çok istiyordum ama çok pahalı olduğu için crack yapmak zorunda kaldım (çok pişmanım). Crack dosyalarından birisi uplay_r1.dll diye geçiyor. bunu yapmazsanız uplayden satın alma yerine atıyor. Ama ben bu uplay dosyasını her kurduğumda windows defender Trojan:Dynamer!rfn uyarısı veriyor. Dün bir kaç kere verdi en baştan yaptım crack işlemini oyun çalıştı. Bu sabah açmaya çalışıyorum windows defender uplay dosyasını karantinaya aldığı için oyun açılmıyor. Ne yapmalıyım? Bu trojen virüs müdür, bilgi verir misiniz?
Zaten çalıştırmışşınız anlaşılan. Giden gitmiştir büyük ihtimalle ama bence yine de silin ve kurtarma noktasına dönün ya da kesin bir güvenlik istiyorsanız format atın. Ancak şunu belirtmeliyim ki oyun indirimlerde 15tl civarına düşüyor.

Zaten çalıştırmışşınız anlaşılan. Giden gitmiştir büyük ihtimalle ama bence yine de silin ve kurtarma noktasına dönün ya da kesin bir güvenlik istiyorsanız format atın. Ancak şunu belirtmeliyim ki oyun indirimlerde 15tl civarına düşüyor.
Virüsü temizlemenin bir yolu yok mu? Birde nerede indirime düşüyor biliyor musunuz?

Virüsü temizlemenin bir yolu yok mu? Birde nerede indirime düşüyor biliyor musunuz?
Virüsü malwarebytes veya kaspersky ile taratmak en sağlam yöntem ancak kalıntıları kalabilir. Mining virüs ise ekran kartınızı sömürür. En iyisi format atmak. Steam'de giriyor indirime.

black flag nasıl 15 e düşüyor ? 50 40 arasında geçen gördüm

Kardeşim yıl 2021 artık ama yeter. Crack oyunu bozduğu için felan her crack virüs sayılıyor antivirüsler tarafından kafayı yedirtceksiniz...
Post automatically merged:

Hocam windows ne diyorsa o anti virüs kurun deneyin bide. Ama cracklerde çok virüs oluyor.
Crackde virüs olmucak mıymış ? crackde heralde olucak kimisi cidden bozuyor onu anlamak zor ama her crack'de virüs der.

black flag nasıl 15 e düşüyor ? 50 40 arasında geçen gördüm
1622703350020.png

Böyle kanıtlayayım o zaman.

Buyrun bu da linki.

Alıntıyı görüntüle
Böyle kanıtlayayım o zaman.

Buyrun bu da linki.
anladım da geçen 40 liraydı ondan dedim

Arkadaşlar cevaplar için herkese teşekkürler. Malwarebytes indirip tarama yaptırdım BitcoinMiner falan çıktı ama hepsi temizlendi. Garanti olsun diye format atmayıda düşünüyorum yakın zamanda. Enes Dağhan adlı arkadaşada söylemiş olayım çok fazla crack indirdim hiçbiri virüs uyarısı vermemişti. Üstelik bu sefer pc yavaşladı ve garip şeyler olmaya başladı. @Enes Dağhan Neyse şuan bir şey yok pcde. Herkese teşekkürler iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,167
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri