Arkadaşlar windows defenderi genelde internetten indirdiğim dosyaları taratmak için kullanıyorum. Bu ve genel bilgisayar güvenliği için windows defender yeterli midir yoksa ek bir antivirüs programı kullanmalı mıyım ?
Arkadaşlar windows defenderi genelde internetten indirdiğim dosyaları taratmak için kullanıyorum. Bu ve genel bilgisayar güvenliği için windows defender yeterli midir yoksa ek bir antivirüs programı kullanmalı mıyım ?
Lisanslı olmadıktan sonra hiçbir virüs programı yeterli değil (lisans olsa bile yeni nesil virüslere karşı yine yetersiz kalıyor) ben bu durumda bilinçli bilgisayar kullanmayı ve korsan - crack işlerinden uzak durmayı öneriyorum. Şirketimizde 70 bilgisayarı bu şekilde (domainden ve güvenlik duvarından yüzlerce kısıtlama) ile güvenli tutuyorum
Sakıncalı sitelere girmiyorsan yeterli.
Windows Defender'e güvenerek her yere girer, her dosyayı indirir, her şeyi denersen, kimin girip çıktığından ruhun duymaz.