Neler Yeni

Windows Ekran Parlaklığım 3-4 Saniyede Bir Azalıp Artıyor

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
Bilgisayarımın şarj kablosunda temassızlık var ve bilgisayar şarj almayı kesince ekran parlaklığı azalıyor tekrar şarj almaya başlayınca parlaklık yükseliyor ve bu her 3 4 saniyede bir oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? (WİN 10)
Mesaj otomatik birleştirildi:

@TECHNO

Avolay

80+ Gold
Pildeyken güç tasarrufu moduna geçiyor sanırım kapatın ayarlardan , bulamazsanız googlea yazın telefondayım :)

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Samet Yeniköy
Bilgisayarımın şarj kablosunda temassızlık var ve bilgisayar şarj almayı kesince ekran parlaklığı azalıyor tekrar şarj almaya başlayınca parlaklık yükseliyor ve bu her 3 4 saniyede bir oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? (WİN 10)
pc şarjadyken 3. kademe parlaklıkdaysa şarjda değilken 1. kademede şarjdadır bunu nasılmı düzeltirsin
parlaklık kısmına gelip şarjı çıkar ne kadar parlak istiyorsan onu yap şarja tak ve şarjda değilken ayarladığın parlaklıkta olucaktır benim laptop öyle

ve yeni bir adaptör al :D

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pc şarjadyken 3. kademe parlaklıkdaysa şarjda değilken 1. kademede şarjdadır bunu nasılmı düzeltirsin
parlaklık kısmına gelip şarjı çıkar ne kadar parlak istiyorsan onu yap şarja tak ve şarjda değilken ayarladığın parlaklıkta olucaktır benim laptop öyle

ve yeni bir adaptör al :D
İlki olmuyor denedim
İkincisi param yok hüüü

Top Bottom