walterwhitww1
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
win11 kullanıyorum, youtubedan baktıklarımın altında yorum olarak hep sıkıntılı seyler yazmıslar. sorunsuz bi sekilde etkinlestirmenin bi yolu var mı?
site:forum.donanimarsivi.com windows etkinleştirme.
Moderatör birisinin konusu vardı Windows 10 için ama 11'de de işe yaradı bende o konuyu bulursan yapabilirsin
forum.donanimarsivi.com
heh bu konuÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Sürüm ne? Home? Pro?win11 kullanıyorum, youtubedan baktıklarımın altında yorum olarak hep sıkıntılı seyler yazmıslar. sorunsuz bi sekilde etkinlestirmenin bi yolu var mı?
bu yontemle yaptım tesekkur ederimÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Ucuza satılan key sayfaları var oradan alabilirsin.win11 kullanıyorum, youtubedan baktıklarımın altında yorum olarak hep sıkıntılı seyler yazmıslar. sorunsuz bi sekilde etkinlestirmenin bi yolu var mı?
Ben yeni bilgisayar aldım da windows 11 yükledim 1 gün sonra windows ü etkinleştirin diye yazı çıktı bu yöntem windows 11 için işe yarıyor mu ve bir sıkıntı çıkarıyor mu?bu yontemle yaptım tesekkur ederim