Arkadaslar windows 10 kullaniuorum ve her guncelleme geldiginde disk kullanimi 100 oluyor ve pc cok kotulesiyor o guncellemeyi yapmadanda duzelmiyor windows guncellemeleri komple kapatsam olurmu acaba
Sorum farkli ama
Direkt başlığa bakmışım kbArkadaslar windows 10 kullaniuorum ve her guncelleme geldiginde disk kullanimi 100 oluyor ve pc cok kotulesiyor o guncellemeyi yapmadanda duzelmiyor windows guncellemeleri komple kapatsam olurmu acaba
Direkt kapat olmazsa tekrar yazDirekt başlığa bakmışım kb
Yani sorum su saglikli olurmu kapatsam yoksa kapatmamak daha mi iyiDirekt başlığa bakmışım kb
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt kapat olmazsa tekrar yaz
Ben kapatıyorum .ama güncellemek iyidirYani sorum su saglikli olurmu kapatsam yoksa kapatmamak daha mi iyi
PC de yer ac istersen birazBen kapatıyorum .ama güncellemek iyidir
Yer var yeterince neden boyle oldunuda bilmiyom 3 de actim pc yi hala bekliyo guncellemede mesale hala bakamiyomBen kapatıyorum .ama güncellemek iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC de yer ac istersen biraz
@DerratiX @RevDeisDouYer var yeterince neden boyle oldunuda bilmiyom 3 de actim pc yi hala bekliyo guncellemede mesale hala bakamiyom
Attin videoyu yaptim olmadi kapatip acinda gine acildi guncellemeler
21h2 bu guncellemeyi yapiyorum dolduktan sonra hatayla karsilasildi diyor bunu halledebilirsem halolcakWindows teslim iyileştirme dosyalarını silebilirsiniz.