Neler Yeni

Windows Güncelleştirme iptal etme??

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Windows 11'e gelen bir güncelleme bilgisayarımda sıkıntılar çıkartıyor bu güncellemeyi kaldırıyorum ama 7 gün duraklat falan yapıyorum 7 gün sonra bidaha güncellememi falan istiyor komple kapatma falan varmı elle güncelleme veya bu güncellemeyi iptal etmek istiyorum diğer gelen güncellemeleri otomatik güncelleyebilir nasıl yapılır?

José Mourinho

80+ Silver
Windows 11'e gelen bir güncelleme bilgisayarımda sıkıntılar çıkartıyor bu güncellemeyi kaldırıyorum ama 7 gün duraklat falan yapıyorum 7 gün sonra bidaha güncellememi falan istiyor komple kapatma falan varmı elle güncelleme veya bu güncellemeyi iptal etmek istiyorum diğer gelen güncellemeleri otomatik güncelleyebilir nasıl yapılır?
Windows 10 kullanıyorum şöyle bir şey diyor onu deneyin o sekme belki vardır
Screenshot_1.png

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Dostum konunun cevabı değil ama tam olarak nasıl sorunlar yaşıyorsun ve hangi güncellemeden sonra yaşamaya başladın? Söylersen sevinirim.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
services.msc den Windows Update'i tamamen kapaman ve sonra durdurman lazım.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum konunun cevabı değil ama tam olarak nasıl sorunlar yaşıyorsun ve hangi güncellemeden sonra yaşamaya başladın? Söylersen sevinirim.
Bu güncellemeden sonra sorunlar yaşadım bunu kaldırmak istiyorum güncelleme menüsünden bilgisayardan kaldırdımda.

Ekler

• resim_2022-04-14_155709366.png
    resim_2022-04-14_155709366.png
    5.9 KB · Hit: 20
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,911
Son üye