kali linux, ubuntu, linux mint iyidirŞimdiye kadar hep windows kullandım ama windows artık hoşuma gitmiyor ve linuxa geçmek istiyorum windows tan geçicek biri için en iyi Linux dağıtımı hangisi sizce
kali ne alaka yeni geçecek kişiye ?kali linux, ubuntu, linux mint iyidir
en iyi dağıtımları sormuş bende kendi fikrim olarak kali dedim bu kadar kudurmana gerek yokkali ne alaka yeni geçecek kişiye ?
windowstan geçecek ve ilk defa linux kullanacak biri için demiş. okuma yazma bilmiyorsun kudurmana gerek yok diyorsun.en iyi dağıtımları sormuş bende kendi fikrim olarak kali dedim bu kadar kudurmana gerek yok
ilk defa falan dememiş kafandan uydurmawindowstan geçecek ve ilk defa linux kullanacak biri için demiş. okuma yazma bilmiyorsun kudurmana gerek yok diyorsun.
kali linuxun kullanımı o kadar da zor değil windowsa göre kolay hattailk defa falan dememiş kafandan uydurma
şimdiye kadar hep windows kullandım demek ne oluyor allahın kör cahili ? kali zor veya kötü demedim yeni geçecek biri ne yapsın kaliyi ? penatrasyon testi mi yapacak adam.ilk defa falan dememiş kafandan uydurma
Mesaj otomatik birleştirildi:
kali linuxun kullanımı o kadar da zor değil windowsa göre kolay hatta