abbasss 80+ Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 8 Reaksiyon skoru 5 28 Ocak 2024 #1 yeni kullanıcı hesabı açtıktan sonra main hesabıma geçiş yapamıyorum oturum aç yazısına bastıktan sonra hiçbir şey olmuyor bilgisi olan var mı ?
yeni kullanıcı hesabı açtıktan sonra main hesabıma geçiş yapamıyorum oturum aç yazısına bastıktan sonra hiçbir şey olmuyor bilgisi olan var mı ?
ReadyorNot 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1,310 Reaksiyon skoru 445 29 Ocak 2024 #2 erdemeg yazmış: yeni kullanıcı hesabı açtıktan sonra main hesabıma geçiş yapamıyorum oturum aç yazısına bastıktan sonra hiçbir şey olmuyor bilgisi olan var mı ?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Windows Tuşu + R regedit.exe HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\ HideFastUserSwitching 0 Değerinde midir? Değilse değiştirip deneyiniz. Upvote 0 Downvote
erdemeg yazmış: yeni kullanıcı hesabı açtıktan sonra main hesabıma geçiş yapamıyorum oturum aç yazısına bastıktan sonra hiçbir şey olmuyor bilgisi olan var mı ?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Windows Tuşu + R regedit.exe HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\ HideFastUserSwitching 0 Değerinde midir? Değilse değiştirip deneyiniz.