- Reaksiyon skoru
- 4,552
- Konu Sahibi Konu Sahibi
o seçenek bazılarında olmuyor normal knkBu arada bende şuanda kullanilmayan ayarlari degiştir cikmiyor orada uyku düğmesi ve güc düğmesi var sadece
o seçenek bazılarında olmuyor normal knkBu arada bende şuanda kullanilmayan ayarlari degiştir cikmiyor orada uyku düğmesi ve güc düğmesi var sadece
la zaten moralim bozuk türkçe bilseydim technopat da açardımRehber yararlı ama daha iyi bir Türkçe kullanılsa daha iyi olur.
Konuyu okurken kafam sıva harcı gibi oldu.
la zaten moralim bozuk türkçe bilseydim technopat da açardım
A2 türkçe kafiİlkokul Türkçesi kâfi.
İmla kurallarına uy yeter.
Bu yönergede altı çizildi. Detaylı bir şekilde ek adımlar da belirtildi.İlk olarak bilgisayarımızın arama yerine msconfig yazıyoruz ve giriyoruz Alıntıyı görüntüle burdanön yüklemeye geçip gelişmiş seçeneklere basıyoruz burdan Alıntıyı görüntüle işlemci sayısı tikini kaldırıp en son kaç iş parçacığınız varsa onu seçiyosunuz benim max 4 bu işlemle normalde bilgisayarınızın açılması için 1 işlemci çekirdeği kullanırken artık bütün işlemci çekirdekleri kullanıcak ve gözle görülür bi fark olucak uygula diyip çıkıyoruz sonra PC yeniden başlatıyoruz
Şimdi 2. çözüm denetim masası yazıyoruz burdan donanım ve ses e basıyoruz Alıntıyı görüntüle ondan sonra güç seçeneklerinden GÜÇ DÜĞMELERİNİN DAVRANIŞLARINI DEĞİŞTİRE BASIYORUZ burayı karıştıran çok kişi var çoğu kişi direk güç seçeneklerine basıyor Alıntıyı görüntüle ardından şuanda kullanılmayan ayaları değiştire basıp Alıntıyı görüntüle alttan hızlı başlatmayı aç tikini açıyoruz ve uygula diyoruz eğer dediğim 2 şeyi yaparsanız kesinlikle ciddi fark görüceksiniz
EK OLARAK : msconfig yazıyoruz msconfigten ön yükleme ye basıyoruz alltan tüm microsoft hizmetlerini gizle yapıp geriye kalan bilgisayar açılışında açılmasını istemediğiniz uygulamların tikini kaldırıp devre dışı bırakıyoruz ekran kartı veya ses yazılımlarını kapatmayın herkese iyi günler bol şanslar
KONUYU BOL BOL UP LARSANIZ SEVİNİRİM
donanimarsivi.com
1.Resim Kesinlikle yanlis ve önermem. R5 2600 islemcimi haberim olmadan 1 aya Yakin 6/12 yerine 3/6 kullanmisim .İlk olarak bilgisayarımızın arama yerine msconfig yazıyoruz ve giriyoruz Alıntıyı görüntüle burdanön yüklemeye geçip gelişmiş seçeneklere basıyoruz burdan Alıntıyı görüntüle işlemci sayısı tikini kaldırıp en son kaç iş parçacığınız varsa onu seçiyosunuz benim max 4 bu işlemle normalde bilgisayarınızın açılması için 1 işlemci çekirdeği kullanırken artık bütün işlemci çekirdekleri kullanıcak ve gözle görülür bi fark olucak uygula diyip çıkıyoruz sonra PC yeniden başlatıyoruz
Şimdi 2. çözüm denetim masası yazıyoruz burdan donanım ve ses e basıyoruz Alıntıyı görüntüle ondan sonra güç seçeneklerinden GÜÇ DÜĞMELERİNİN DAVRANIŞLARINI DEĞİŞTİRE BASIYORUZ burayı karıştıran çok kişi var çoğu kişi direk güç seçeneklerine basıyor Alıntıyı görüntüle ardından şuanda kullanılmayan ayaları değiştire basıp Alıntıyı görüntüle alttan hızlı başlatmayı aç tikini açıyoruz ve uygula diyoruz eğer dediğim 2 şeyi yaparsanız kesinlikle ciddi fark görüceksiniz
EK OLARAK : msconfig yazıyoruz msconfigten ön yükleme ye basıyoruz alltan tüm microsoft hizmetlerini gizle yapıp geriye kalan bilgisayar açılışında açılmasını istemediğiniz uygulamların tikini kaldırıp devre dışı bırakıyoruz ekran kartı veya ses yazılımlarını kapatmayın herkese iyi günler bol şanslar
KONUYU BOL BOL UP LARSANIZ SEVİNİRİM
Hiçbir bilgin olmadan yanlış olduğunu nereden biliyorsun? O adım bilgisayarının açılırken ki kullanılan çekirdek sayısı ile alakalı. Sizi yanlış bilgilendirmeden raporladım, haberiniz olsun.1.Resim Kesinlikle yanlis ve önermem. R5 2600 islemcimi haberim olmadan 1 aya Yakin 6/12 yerine 3/6 kullanmisim .
Kendim zamanında denediğimden biliyorum. Helal olsun.Hiçbir bilgin olmadan yanlış olduğunu nereden biliyorsun? O adım bilgisayarının açılırken ki kullanılan çekirdek sayısı ile alakalı. Sizi yanlış bilgilendirmeden raporladım, haberiniz olsun.
Bilgisayarınızın komple çekirdek kullanımını kısıtlayan bir şey değil, açılırken ki çekirdek kullanımı ile alakalı.Kendim zamanında denediğimden biliyorum. Helal olsun.