Dwayne 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 1,921 Reaksiyon skoru 545 12 Ekim 2025 #1 oyunun birinde kapatmam gerek arabayı sürerken rahatsız ediyor oyundada kapatma yok windowsdan nasıl yapabilirim bunu programsız bir şekilde olması önemli
oyunun birinde kapatmam gerek arabayı sürerken rahatsız ediyor oyundada kapatma yok windowsdan nasıl yapabilirim bunu programsız bir şekilde olması önemli
21ebu 80+ Bronze Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 1,251 Reaksiyon skoru 453 12 Ekim 2025 #2 Sanırım aşağıdaki kod işine yarayacaktır. Ben denemedim ama yapanlar oldu demiş. Dene istersen. Gizlemek için Kod: powershell -command "[System.Windows.Forms.Cursor]::Hide()" Geri getirmek için Kod: powershell -command "[System.Windows.Forms.Cursor]::Show()"
Sanırım aşağıdaki kod işine yarayacaktır. Ben denemedim ama yapanlar oldu demiş. Dene istersen. Gizlemek için Kod: powershell -command "[System.Windows.Forms.Cursor]::Hide()" Geri getirmek için Kod: powershell -command "[System.Windows.Forms.Cursor]::Show()"
Alihanyilmaz 80+ Silver Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 3,942 Reaksiyon skoru 1,227 12 Ekim 2025 #3 Kullanımda olmadığı zaman kendiliğinden kaybolması gerekir.
Dwayne 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 1,921 Reaksiyon skoru 545 12 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Alihanyilmaz yazmış: Kullanımda olmadığı zaman kendiliğinden kaybolması gerekir. Devamı için tıklayın... kullanım varken kaybolması gerek ya zaten
Alihanyilmaz yazmış: Kullanımda olmadığı zaman kendiliğinden kaybolması gerekir. Devamı için tıklayın... kullanım varken kaybolması gerek ya zaten