windows kurlumu

Kerem gök

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,087
Arkadaşlar ben 1650s r5 1600af ve asrock anakartlı pc aldım az önce kargoya verilmiş. Bu benim İlk masaüstüm. Windows kurmak istiyorum. Nasıl yapıldığıyla ilgili biraz bilgim var flashbelleğe windowsu yazdım eyvallah. Ama anakarttan biosa hangi tuşla giricem biostan nereye gelicem onu tam anlatan bir video vs bulamadım. Anlatabilir misiniz ya da video linki atar mısınız. BU ARADA BEN RUFUSSUZ DİREKT FLASH A MEDİATOOL OLARAK YAZDIM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ben 1650s r5 1600af ve asrock anakartlı PC aldım az önce kargoya verilmiş. Bu benim İlk masaüstüm. Windows kurmak istiyorum. Nasıl yapıldığıyla ilgili biraz bilgim var flashbelleğe windowsu yazdım eyvallah. Ama anakarttan biosa hangi tuşla giricem biostan nereye gelicem onu tam anlatan bir video vs bulamadım. Anlatabilir misiniz ya da video linki atar mısınız. BU ARADA BEN RUFUSSUZ DİREKT FLASH A MEDİATOOL OLARAK YAZDIM
1593605418159.png

anakarta giriş f2 yada del tuşu

anakarta giriş f2 yada del tuşu
teşekkürler ama bir sorum olucak: Yorumlardda flash ı yeniden başlatılırken çıkarın demiş. Hangi zamanda çıkarıcam flash ı ben pek bilemiyorumda

teşekkürler ama bir sorum olucak: Yorumlardda flash ı yeniden başlatılırken çıkarın demiş. Hangi zamanda çıkarıcam flash ı ben pek bilemiyorumda
yükliceksin bu kadar ona kafan takılmassın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,807
Üyeler
187,574
Son üye
arduino adam
Geri