Neler Yeni

Windows Nasıl Yüklenir ?

daymoon07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Günay KILIÇ
Herkese günaydın merhaba arkadaşlar, gamegarajdan PC aldım toplama müşteri hizmetlerinden sordum yanında driverlerın yüklü oldugu 16 gb lik bir usb geliyormuş ve windowsu kendimiz yüklicekmişiz arkadaşlar nasıl yapıcam detaylı bilgilendirir misiniz win 10 yapmak istiyorum.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Herkese günaydın merhaba arkadaşlar, gamegarajdan PC aldım toplama müşteri hizmetlerinden sordum yanında driverlerın yüklü oldugu 16 gb lik bir usb geliyormuş ve windowsu kendimiz yüklicekmişiz arkadaşlar nasıl yapıcam detaylı bilgilendirir misiniz win 10 yapmak istiyorum.
Pcniz açılırken boot menüsüne girin (anakartınıza göre bu boot menü tuşu değişir) usbnizin takılı olduğundan emin olun, boot menü tuşuna bastıktan sonra usb nizi seçin öyle başlatın bilgisayarınızı sonrasında windows kurulumu ekranı gelecek onu da youtubeden izleyebilirsiniz :)

daymoon07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Günay KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pcniz açılırken boot menüsüne girin (anakartınıza göre bu boot menü tuşu değişir) usbnizin takılı olduğundan emin olun, boot menü tuşuna bastıktan sonra usb nizi seçin öyle başlatın bilgisayarınızı sonrasında windows kurulumu ekranı gelecek onu da youtubeden izleyebilirsiniz :)
Teşekkür ederim ustam

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Nayir
Kardeşim flash ı tak arka tarafdan sonra pc yi çalıştır içinde windows olmadığından flash bellek açılır kurulum adımları türkçe zaten yapamadığın bir şey olursa yaz cevaplayım

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

daymoon07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Günay KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne demek dostum... Sistemin de hayırlı olsun :)
Teşekkürler <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim flash ı tak arka tarafdan sonra PC yi çalıştır içinde windows olmadığından flash bellek açılır kurulum adımları türkçe zaten yapamadığın bir şey olursa yaz cevaplayım
Teşekkür ederim tabi ki yazarım sıkıntı çıkarsa

Top Bottom