Sistem boştayken dengeliyi sistem oyun oynuyorken nihaiyi seçmelisin boştayken nihaide bırakmaArkadaşlar hangisini seçmem gerekiyor cs2 oynuyorum ryzen 5 5600 işlemci rx 6700 xt 12gb ekran kartı
hocam bırakırsak sorun mu olurSistem boştayken dengeliyi sistem oyun oynuyorken nihaiyi seçmelisin boştayken nihaide bırakma
nihai çok az daha yüksek performans verdiriyorArkadaşlar hangisini seçmem gerekiyor cs2 oynuyorum ryzen 5 5600 işlemci rx 6700 xt 12gb ekran kartı
İşlemci gereksiz yere sürekli 4 ghz olmaya çalışır sorun olacağından değil ama iyiliğin için dedim hatta nihaiye almana gerekte yok win11 dengelide otomatik o işlemi yapıyor ben dengeli kullanıyorumhocam bırakırsak sorun mu olur
hocam windows 10 kullanıyorum yüksek performansta pc birde ayarlarda nihai performans yok sanırım bir kod eklemem gerekiyor muş cmd den yüksek performans ile denegeli varİşlemci gereksiz yere sürekli 4 ghz olmaya çalışır sorun olacağından değil ama iyiliğin için dedim hatta nihaiye almana gerekte yok win11 dengelide otomatik o işlemi yapıyor ben dengeli kullanıyorum
hocam windows 10 kullanıyorum yüksek performansta pc birde ayarlarda nihai performans yok sanırım bir kod eklemem gerekiyor muş cmd den yüksek performans ile denegeli var
powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
tşkcmdyi yönetici aç yapıştır enterla gelirKod:powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
Dengelide kalsın komple, dengeli oyuna girince performansı arttırıyor zaten. Hatta güç tasarrufu bile arttırıyor ama o bazen tamamen arttırmıyor o yüzden önermiyorum.Sistem boştayken dengeliyi sistem oyun oynuyorken nihaiyi seçmelisin boştayken nihaide bırakma
Bende dedim yapmak istedi onunda yolunu gösterdim kullanıcı seçimi yapacak bir şey yokDengelide kalsın komple, dengeli oyuna girince performansı arttırıyor zaten. Hatta güç tasarrufu bile arttırıyor ama o bazen tamamen arttırmıyor o yüzden önermiyorum.