Awerquan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 585
Office 2019 full oluyor. Ve crack indirmemiş oluyorsunuz.ne işe yarıyor
Office 2019 full oluyor. Ve crack indirmemiş oluyorsunuz.ne işe yarıyor
Laptop'u mediamarkttan alınca uygulamaların hepsi ücretsiz olmuyor. Eğer lisansın varsa Mediamarkt genelde kutulu ya da herhangi bir flash gibi şeyle vermiş olmalı, eğer yoksa kaçak kurmuşsundur. Kaçak da desteklenmediği için alternatif öneriliyor.hayır laptop'u mediamarktan aldık
orjinalini aldım laptop arkasında key varmış ordan indirdimLaptop'u mediamarkttan alınca uygulamaların hepsi ücretsiz olmuyor. Eğer lisansın varsa Mediamarkt genelde kutulu ya da herhangi bir flash gibi şeyle vermiş olmalı, eğer yoksa kaçak kurmuşsundur. Kaçak da desteklenmediği için alternatif öneriliyor.
Bu en iyi Office alternatifiDownload LibreOffice | LibreOffice - Free and private office suite - Based on OpenOffice - Compatible with Microsoft
Download free office suite for Windows, macOS and Linux. Microsoft compatible, based on OpenOffice, and updated regularly.www.libreoffice.org
Yok orijinal istiyorum dersen ya satın alacaksın ya da internet üzerinden online açacaksın
Ücretsiz Microsoft 365 Online | Word, Excel, PowerPoint
Web için Microsoft 365 ile Word, Excel, PowerPoint ve OneNote dosyalarını görüntüleyebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.www.microsoft.com
İyi o zamanorjinalini aldım laptop arkasında key varmış ordan indirdim