kelomerosan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 784
- İsim
- Kerem Eldes
Arkadaşlar windows sonsuz loopta kaldı cidden kafayı yiyeceğim. Kız arkadaşıma kendi ekran kartımı verdiğimde sorunsuz çalışıyordu m.2 ssd ile düne kadar. Bugün ekran kartını takıp işlemciyi değiştirdim ve windows sonsuz loopta kaldı. Kendi bilgisayarımda da aynı hatayı almıştım ama sata ssd mi takınca açılıyordu. Gene sata taktım ve bu pc de sorunsuz açıldı ama ssd mi veremem. Nasıl çözebiliriz sorunu? Uefi modunda m.2 yi boot olarak seçemiyorum sadece csm modunda gözüküyor, ramleri de değiştirdim gene sonuç alamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani daha önce de aynı problemi yaşadığımda çözülmedi, ne türk ne yabancı kimse çözemiyor şu hatayı kafayı yiyeceğim. Neyse 120gb sata alıp öyle deneyeceğim artık ne yapayımArkadaşlar windows sonsuz loopta kaldı cidden kafayı yiyeceğim. Kız arkadaşıma kendi ekran kartımı verdiğimde sorunsuz çalışıyordu m.2 ssd ile düne kadar. Bugün ekran kartını takıp işlemciyi değiştirdim ve windows sonsuz loopta kaldı. Kendi bilgisayarımda da aynı hatayı almıştım ama sata ssd mi takınca açılıyordu. Gene sata taktım ve bu pc de sorunsuz açıldı ama ssd mi veremem. Nasıl çözebiliriz sorunu? Uefi modunda m.2 yi boot olarak seçemiyorum sadece csm modunda gözüküyor, ramleri de değiştirdim gene sonuç alamadım
Son düzenleme: