Windows yüklü SSD'yi bilgisayarıma takıcam

MyZero

80+
Reaksiyon skoru
161
Arkadaşlar selam, elimde bir SSD var içinde win 11 yüklü. Bu SSD'yi kendi bilgisayarıma takmak istiyorum ama bilgisayarı sıfırlayamam. Böyle bir şansım var mı? Depolama olarak eklemek istiyorum.

Arkadaşlar selam, elimde bir SSD var içinde win 11 yüklü. Bu SSD'yi kendi bilgisayarıma takmak istiyorum ama bilgisayarı sıfırlayamam. Böyle bir şansım var mı? Depolama olarak eklemek istiyorum.
Kendi bilgisayarında Windows yüklü mü eğer yüklüyse elinde ki SSD'yi tak BIOS üzerinden diğer diski seç öyle başlat bilgisayarı yani taktığın diski seçme

Yüksek ihtimalle görmeyecektir diski ama denemekten zarar gelmez gibi.

Zaten büyük ihtimal sisteme takıp bilgisayarı açınca sana soracak hangi disk ile açılmasını istiyorsun diye

normal tak bios gir orda boot birinci sesnin disk markasını seç ikinci falan bu olsun. senin diskten başlıyacak. sonra içini komple silmek istersen biçimlendir tamamdır.
bir şey yapmana gerek yoktur muhtemelen taktığın gibi senin normal bilgisayarındaki windows açılır. yani normal tak bir şey olmaz

Sonuç nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,794
Üyeler
186,374
Son üye
İbrahim-k
Geri