- Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 11 var fakat windows etkinleştirilmedi diyor anahtar yok diyorHiçbir şey kurmayacaksınız.
Windows 11 var fakat windows etkinleştirilmedi diyor anahtar yok diyorHiçbir şey kurmayacaksınız.
Windows 11'i çıktığından beri kullanıyorum. İlk çıktığında ufak tefek buglar vardı. Son 2 senedir sorun yaşamıyorum. Performanstan yana çıktığından beri sorun olmadı.Maalesef yılllar geçmesine rağmen düzelmedi. Hala 10 çok daha stabil. 11 daha çok bilgisayar mühendisleri için, çünkü dk başı hata alacaksın, veya performans kaybın olacak sebebini araştıracaksın vb. En basitinden ben windows 11 kurunca görev çubuğundaki resimlerin kaltiesi düşüyor, yıllardır düzeltilmedi ve kesinlikle hiçbir çözümü yok. Arkadaşlarım da monitörün özelliklerini adam gibi kullanamıyordu.
Windows 11 Home için lisansı buradan almıştım ben ama telefonla aktifleştirmiştim. https://lisansbizde.com/urun/windows-11-home-retail-lisans-anahtari/Hazır sistem aldım böyle diyor windowsmu yüklemem gerek
Kullanmanıza engel bir şey yok.Windows 11 var fakat windows etkinleştirilmedi diyor anahtar yok diyor
Site güvenilir mi hocam bide telefonla aktifleştirme nasıl oluyor ?Windows 11'i çıktığından beri kullanıyorum. İlk çıktığında ufak tefek buglar vardı. Son 2 senedir sorun yaşamıyorum. Performanstan yana çıktığından beri sorun olmadı.
Windows 11 Home için lisansı buradan almıştım ben ama telefonla aktifleştirmiştim. https://lisansbizde.com/urun/windows-11-home-retail-lisans-anahtari/
Başka biri jetlisans veya saglamlisanstan alin demiştiWindows 11'i çıktığından beri kullanıyorum. İlk çıktığında ufak tefek buglar vardı. Son 2 senedir sorun yaşamıyorum. Performanstan yana çıktığından beri sorun olmadı.
Windows 11 Home için lisansı buradan almıştım ben ama telefonla aktifleştirmiştim. https://lisansbizde.com/urun/windows-11-home-retail-lisans-anahtari/
Windows 11 Pro Retail de aldım buradan. İlk gönderdikleri Key MAK'tı. Sonra WhatsApp üstünden adamlara yazdım Retail Key yolladılar. Sonra kardeşime PC toplamıştım ona Windows 11 Home kurmuştum. Windows 11 Home olan Key'i girince telefonla etkinleştirmeyi istedi. Bir numara vardı onu arıyorduk oradan da sayıları PC'ye giriyorduk, otomatik etkinleştirme oluyordu. Ortalama 10 dakika sürüyor etkinleştirmek.Site güvenilir mi hocam bide telefonla aktifleştirme nasıl oluyor ?
En ucuz neresiyse ben oradan almıştım. Oralarda daha pahalıydı sanırım.Başka biri jetlisans veya saglamlisanstan alin demişti
Jetlisanstan aliyorum 95tl yeWindows 11 Pro Retail de aldım buradan. İlk gönderdikleri Key MAK'tı. Sonra WhatsApp üstünden adamlara yazdım Retail Key yolladılar. Sonra kardeşime PC toplamıştım ona Windows 11 Home kurmuştum. Windows 11 Home olan Key'i girince telefonla etkinleştirmeyi istedi. Bir numara vardı onu arıyorduk oradan da sayıları PC'ye giriyorduk, otomatik etkinleştirme oluyordu. Ortalama 10 dakika sürüyor etkinleştirmek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En ucuz neresiyse ben oradan almıştım. Oralarda daha pahalıydı sanırım.
Jet lisanstan aliyorum senin önerinle güvenilir mi?JetLisans veya SağlamLisans'tan alın hocam.
Ben kendim oradan aldım. 4 Ay olacak, hala sorun yok. Sıkıntı olursa destek oluyorlar diye biliyorum.Jetlisanstan aliyorum 95tl ye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Jet lisanstan aliyorum senin önerinle güvenilir mi?