Windowsta arama çubuğu çalışmıyor

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,626
Arkadaşlar arama çubuğu komple çalışmıyor niyeyse böyle dönüyor sadece sonra kapanıyor kendiliğinden daha 2 saat önce hiçbir problem yoktu nasıl düzeltebilirim acaba ?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    21.2 KB · Hit: 60
Arkadaşlar arama çubuğu komple çalışmıyor niyeyse böyle dönüyor sadece sonra kapanıyor kendiliğinden daha 2 saat önce hiçbir problem yoktu nasıl düzeltebilirim acaba ?
Adımları izleyip deneyin.
Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Sag tıkla Yeni Dize Değeri ismini ctfmon.exe yazdıktan sonra değer verisini
C:\Windows\system32\ctfmon.exe olarak girin.

Adımları izleyip deneyin.
Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Sag tıkla Yeni Dize Değeri ismini ctfmon.exe yazdıktan sonra değer verisini
C:\Windows\system32\ctfmon.exe olarak girin.
Olmadı hocam

Yok valla iş görmedi kafayı yicem az kaldı.
bır forumda sunu buldum hocam bır dene ıstersen

Windows+R yapın ve "services.msc" yazıp enterlayın. Ardından çıkan pencerede Windows Search seçeneğini bulun, çalışıyorsa durdurup tekrar çalıştırın. Ardından Görev Yöneticisi'nden Windows Gezgini'ni yeniden başlatın.

Niye herkeste bu sorun var lan ? Bende de aynı sroun vara şimdi deneyecem olursa yazarım buraya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmadı.

bır forumda sunu buldum hocam bır dene ıstersen

Windows+R yapın ve "services.msc" yazıp enterlayın. Ardından çıkan pencerede Windows Search seçeneğini bulun, çalışıyorsa durdurup tekrar çalıştırın. Ardından Görev Yöneticisi'nden Windows Gezgini'ni yeniden başlatın.
Yok valla buda olmadı :D

daha aklıma gelen yontem yok valla umarım duzeltırsın kusura bakma hocam
Yok hocam sıkıntı yok.Heralde windows güncellemesi olmuş ben farkında değilim çünkü arama çubuğunu açınca 2024.09.06 yazıyor zaten sabah sorun yoktu öğlen bilgisayarı kapattım 3saat sonra tekrar açtım bu sorun başladı.Windowsun güncellemesi yaktı gibi bizi :D

Yok hocam sıkıntı yok.Heralde windows güncellemesi olmuş ben farkında değilim çünkü arama çubuğunu açınca 2024.09.06 yazıyor zaten sabah sorun yoktu öğlen bilgisayarı kapattım 3saat sonra tekrar açtım bu sorun başladı.Windowsun güncellemesi yaktı gibi bizi :D
anladım hocam

Hocam bende internet gidince arama kısmı gidiyor ekran kartı resetliyorum gidiyor operaya giriyorum gidiyor daha fenayım sanki😀

Geri