Adımları izleyip deneyin.Arkadaşlar arama çubuğu komple çalışmıyor niyeyse böyle dönüyor sadece sonra kapanıyor kendiliğinden daha 2 saat önce hiçbir problem yoktu nasıl düzeltebilirim acaba ?
Olmadı hocamAdımları izleyip deneyin.
Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Sag tıkla Yeni Dize Değeri ismini ctfmon.exe yazdıktan sonra değer verisini
C:\Windows\system32\ctfmon.exe olarak girin.
ben boyle halletmıstım yenıden baslatıp dene ıstersen bırdeOlmadı hocam
bır forumda sunu buldum hocam bır dene ıstersenYok valla iş görmedi kafayı yicem az kaldı.
Yok valla buda olmadıbır forumda sunu buldum hocam bır dene ıstersen
Windows+R yapın ve "services.msc" yazıp enterlayın. Ardından çıkan pencerede Windows Search seçeneğini bulun, çalışıyorsa durdurup tekrar çalıştırın. Ardından Görev Yöneticisi'nden Windows Gezgini'ni yeniden başlatın.
daha aklıma gelen yontem yok valla umarım duzeltırsın kusura bakma hocamYok valla buda olmadı![]()
Yok hocam sıkıntı yok.Heralde windows güncellemesi olmuş ben farkında değilim çünkü arama çubuğunu açınca 2024.09.06 yazıyor zaten sabah sorun yoktu öğlen bilgisayarı kapattım 3saat sonra tekrar açtım bu sorun başladı.Windowsun güncellemesi yaktı gibi bizidaha aklıma gelen yontem yok valla umarım duzeltırsın kusura bakma hocam
anladım hocamYok hocam sıkıntı yok.Heralde windows güncellemesi olmuş ben farkında değilim çünkü arama çubuğunu açınca 2024.09.06 yazıyor zaten sabah sorun yoktu öğlen bilgisayarı kapattım 3saat sonra tekrar açtım bu sorun başladı.Windowsun güncellemesi yaktı gibi bizi![]()